Hoşgeldiniz  

ŞOK GELİŞME: BÜYÜKŞEHİR’DE SERVİSLER KALDIRILDI, YARIN BELEDİYE OTOBÜSÜNE BİNECEKLER KUYRUKLARA HAZIR OLSUN!

admin | 01 Haziran 2023 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi yönetimi aldığı kararla personelleri için devam eden servis uygulamasına son verdi. 10 bine yakın merkezdeki Belediye personeli, yarın sabah itibariyle belediye otobüsleriyle işine gidecek. Yarın sabah belediye otobüs duraklarında kuyruklar oluşacağı tahmin ediliyor.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde çalışan personeller için devam eden servis uygulamasına yarın sabah itibariyle son veriyor. Servis kullanan personellere, bugün işe giderken yarın itibariyle servislerin olmayacağı ve isteyenlerin belediye otobüslerini kullanmaları gerektiği söylendi.     

Merkezde 10 bine yakın çalışanı olan Büyükşehir’de servis kullanan personel, yarın sabah itibariyle belediye otobüslerini kullanacak. Personel ise CHP’li yönetimin bu kararından dolayı rahatsız.

Bu uygulamanın da belediye otobüslerinin sabah ve akşam mesai dönüşü servislerinde yoğunluk hatta belli hatlarda kuyruklar bile oluşturacağı tahmin ediliyor.  

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

ŞOK GELİŞME: BÜYÜKŞEHİR’DE SERVİSLER KALDIRILDI, YARIN BELEDİYE OTOBÜSÜNE BİNECEKLER KUYRUKLARA HAZIR OLSUN! için 2 Yorum

  1. Hacı abim dedi ki:

    Süper bir tasarruf anlayışı Mbb delilerden bravo

  2. dilaver deli dedi ki:

    Yeterince çalışanların hakları yendi bir bu kalmıştı tazminat bekliyor işte çıkarılanlar emekli olan eyt liler

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle