Hoşgeldiniz  

SIRADAN HABER… CHP’Lİ SEÇER ANKETLERDE YİNE DÖKÜLDÜ!

admin | 09 Mayıs 2021 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gele ve 2 yıllık görev süresince varlık gösteremeyen CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, SONAR’ın anketine gömüldü. En başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları arasında yapılan ankette CHP’li Seçer ilk 10’a giremedi.

Göreve geldiği günden bu yana önceki dönemde işe alınan milliyetçi/muhafazakar işçileri haksız ve hukuksuz bir şekilde işlerinden eden CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in hizmet başarısızlığı yeni bir anketle daha tescillendi.

CHP’ye yakınlığıyla bilinen SONAR Araştırma şirketinin “Belediye Başkanları Başarı Oranları” başlıklı çalışması yayımlandı. 1 Şubat-15 Nisan tarihleri arasında, 20 büyükşehirin 8’inde yüz yüze, 12’sinde ise telefon yöntemiyle gerçekleştirdiği anketin hata payının yüzde 2.9 olduğu belirtildi. Ankete katılanlara yöneltilen, “Büyükşehir belediye başkanınızın genel hizmetleri ve projeleri başarılı mıdır?” sorusuna verilen cevaplara göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, en başarılı belediye başkanı olarak ön plana çıktı.

Genel hizmetlerin değerlendirildiği ankette CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ilk 10’a giremedi.

KORONA VİRÜS MÜCADELESİNDE BİLE MERSİNLİLER SEÇER’İ BAŞARILI BULMADI!

“Koronavirüs ile mücadelede büyükşehir belediye başkanınız başarılı mıdır” sorusuna verilen yanıtlarda ise AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ilk sırada yer alırken onu CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu takip etti.

Her fırsatta korona virüs döneminde yaptığı hizmetleri (!) anlata anlata bitiremeyen CHP’li Seçer’in, anlattığı bu hizmetlerin halk nezdinde bir karşılığının olmadığı da ankette açık açık görüldü.

CHP’li Seçer, bu ankette de ilk 10’a giremedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle