Hoşgeldiniz  

ŞİMDİ DE AFİŞ KRİZİ! CHP MERSİN’İN ASTIĞI AFİŞLER TOPLATILDI!

admin | 14 Nisan 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin İl Başkanlığı’nın hazırlattığı ve kent merkezinde birçok noktada reklam panolarına asılan ‘128 milyar dolar nerede?’ afişlerinin, savcılığın sözlü talimatı üzerine polis tarafından el konulup toplatıldığı öne sürüldü. Tarsus’taki afişlerinde aynı şekilde indirildiği iddia edildi.

CHP Mersin İl Başkanlığı “128 Milyar Dolar Nerede” yazılı afişleri kent genelindeki belirlenen noktalar ve billboardlara asılmıştı. Dün bu afişler ve billboardlar toplatılmış, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay da bu afişi İl binasına astırmıştı.

İL BİNASINA ASILAN AFİŞ DE TOPLATILDI

Gece gerçekleştirilen afiş operasyonuyla CHP Mersin İl Başkanlığındaki afişin de söküldüğü görüldü. Olayla ilgili açıklama yapan CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, “Bugün İl Binamıza astığımız

“128 Milyar Dolar Nerede?” yazılı pankartımız, sokağa çıkma yasağı başlar başlamaz söküldü. Şimdi, ilk sorumuza ek olarak bir soru daha doğdu: “128 Milyar Dolar Nerede?” yazılı pankartımız Nerede?

Yetkili merciler nezdinde itiraz hakkımızı kullanacağımızı, gerekli her türden hukuki adımı atacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz” dedi

CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, dün yaptığı açıklamada da kent genelinde sökülen afiş ve billboardlar için Savcılığı işaret etmiş ve bu talimatın sözlü yapıldığını öne sürmüştü.

TARSUS’TA DA AFİŞLER İNDİRİLDİ

CHP Mersin’de yaşanan afiş krizi Tarsus’a da sıçradı. CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal da afişlerinin indirildiğini kaydederek, olayın takipçisi olacaklarını söyledi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle