Hoşgeldiniz  

ŞİMDİ CHP DÜŞÜNSÜN: “TARHAN MEZİTLİ’DE KAZANACAK! HEM DE AÇIK ARA FARKLA…”

admin | 15 Mart 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’de 2024 yerel seçimleri için aday gösterilmeyen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, seçimlere bağımsız olarak girme kararı almıştı. Mezitli’deki seçimlerle ilgili yeni tahmin CHP’li eski Bakan Fikri Sağlar’dan geldi. Sağlar, Tarhan’ın seçimleri açık ara farkla kazanacağını öne sürdü.

CHP’de aday belirleme sürecinde yaşanan Mezitli krizinin artçıları devam ederken, Mezitli belediye seçimleriyle ilgili son ve iddialı tahmin CHP eski Mersin Milletvekili ve Bakan Fikri Sağlar’dan geldi.

Sağlar, seçimlerde CHP tarafından yeniden aday gösterilmeyen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın belediyeciliğini överek, seçimlere bağımsız olarak girme kararı alan Tarhan’ın başkanlığı yeniden kazanacağını iddia etti.

TELE 1’de yayınlanan Bilge Yurtdagülen’in sunduğu Gerçek Ekonomi programında konuşan CHP’li Fikri Sağlar, partisinin aday belirleme sürecini eleştirdi.

“TARHAN KAZANACAK HEM DE AÇIK ARA FARKLA…”

Süreci eleştirirken Mezitli örneğini veren Fikri Sağlar, CHP’den aday gösterilmeyen Tarhan’ın bağımsız aday olarak girdiği seçimi açık ara farkla alacağını ileri sürdü.  

CHP’li Sağlar yayında şu ifadeleri kullandı:

“Seçmen bilinçlidir. Hele hele kendi oturduğu kentin hemşerisi olarak kendisini yönetecek olan insanı çok iyi değerlendirir ve seçer. Ben bunu Mersin Mezitli’de görüyorum. Mezitli’nin 10 yıldır Belediye Başkanı Neşet Tarhan çok başarılıdır. O’nu Cumhuriyet Halk Partisi aday olarak bu seçimlerde göstermedi, O da bağımsız aday oldu. Şimdi kazanacak. Hem de açık ara kazanacağı ortaya çıktı. Bu ne demektir, bu kent uzlaşısı ya da birlikte olabilme gibi isimler konuluyor. Hayır, bu sandıkta hemşerinin kendisini yönetecek olan yerel yöneticisini seçme hakkını bilinçle ortaya koymasıdır.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

ŞİMDİ CHP DÜŞÜNSÜN: “TARHAN MEZİTLİ’DE KAZANACAK! HEM DE AÇIK ARA FARKLA…” için 1 yorum

  1. Mustafacancigerrr dedi ki:

    Fikri sağlar gelsin 8 ci notere bi bahis yapalim

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle