Hoşgeldiniz  

SİLİFKELİ AFRİN GAZİSİ’NE VALİ SU’DAN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

admin | 09 Şubat 2018 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

TSK’nın Afrin’de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Operasyonu’nda yaralanarak Gazi’lik unvanı alan Astsubay Üst Çavuş Hüseyin Çakır’ı bu akşam Mersin Valisi Ali İhsan Su ziyaret etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin teröristlere yönelik yürüttüğü Afrin Zeytin Dalı operasyonu tüm hızıyla sürüyor. Zeytin Dalı Operasyonu’nda yaralanarak Gazi unvanı alan Astsubay Üst Çavuş Hüseyin Çakır’ın tedavisi de Mersin Şehir Hastanesi’nde sürüyor. Silifkeli Afrin Gazisi Hüseyin Çakır’ı bu akşam Vali Ali İhsan Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, Mersin İl Jandarma Komutanı Yusuf Ziyaeddin Cavlak ve Mersin eski Milletvekili Ali Öz ziyaret etti.

 

Yaralı Gazi’ye ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Su, doktorlardan da Gazi Hüseyin Çakır’ın sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.

 

Gazi Hüseyin Çakır’ı ziyareti sırasında Kalkınma Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ı da telefonla arayarak Gazi’nin sağlık durumu hakkında bilgilendiren Vali Su, daha sonra telefonu Gazi Hüseyin çakır’a uzattı. Silifkeli Gazi ile telefonda görüşen Bakan Elvan da operasyonda gösterdiği kahramanlık ve mücadele için Gazi Hüseyin Çakır’a şükranlarını iletirken, Devletin tüm imkanlarıyla Gazi Çakır’ın yanında olduğunu iletti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle