Hoşgeldiniz  

SERDAR SOYDAN: “BÜYÜKŞEHİR’DE İSRAF BELEDİYECİLİĞİ VAR, BUNU BİTİRECEĞİZ”

admin | 21 Mart 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, emekliye yapacaklarını yardımın kaynağının sorulduğunu belirterek, “Şuan Mersin Büyükşehir Belediyesinde israf belediyeciliği var. Kamuda yaratılan zararı bitireceğiz ve sosyal yardımları iki katına çıkaracağız” dedi. 

Erdemli’de yoğun katılımın olduğu iftar programında konuşan Cumhur ittifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, israfı önleyip, hizmete dönüştüreceklerinin altını çizdi.

“KAFANIZA GÖRE LOGOYU DEĞİŞTİRDİNİZ!”

Soydan, “Çıkıp kafanıza göre logoyu değiştirdiniz. Maliyetini sorduğumuzda ise ‘2 tantuni, 1 ayrana yaptırdık’ dediniz. Meclis kararı bile almadan, tuhaf bir simge yaptınız. Bununla da yetinmeyip 13 ilçenin tamamında tüm mazgal ve kanalizasyon kapaklarını dahi sırf bu logo için değiştirdiniz. Hangi firmaya, kaç paraya değiştirdiniz? Mersin’in tamamını yine sırf bu logo için değiştirdiler. İsrafa bakar mısınız? Biz göreve gelir gelmez israf kalemlerini bir bir sonlandıracağız. Sizlerin parası ile yapılan bu israfı önleyip, oluşan kaynağı da 13 ilçemize sunacağız” ifadelerini kullandı. 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle