Hoşgeldiniz  

SEÇİMİN TORNİSTANI: BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN CHP’YE “DİĞER PARTİ” RESTİ ÇEKTİ, OLMAYINCA MECLİS ÜYELİĞİNE FİT OLDU! “AMACIM HİZMETTİ, TEK HEDEFİM HİZMETTİ!” BOMBA İDDİA…

admin | 26 Şubat 2024 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’den Toroslar Belediye Başkan Aday Adayı olan Hasan Özalp Önal’ın, başkan adayı belirlenme süreci uzadıkça adını 2 partiyle daha başkan adayı olarak dolaştırarak, CHP’ye “aday gösterin yoksa bak giderim” resti çektiği iddia edilmişti. Toroslar CHP’den başkan adayı gösterilmeyen Önal, CHP Toroslar Meclis üyeliği 1. Sıraya razı edildikten sonra, başkan adaylığı bekleyen çevresindekilere açıklama yayınlamak zorunda kaldı: “Siyasi konjonktür ve oluşumlar nedeniyle aday gösterilmemiş olsam da siyasette tek hedefi hizmet olan bir siyasetçi olarak Büyükşehir ve Toroslar’ı kazanmak için arkadaşlarımla birlikte daha çok çalışacağız!”

CHP’de DEM parti ile ittifak süreci görüşmelerinde pazarlık bölgelerinden olan Toroslar’da CHP’nin aday belirleme süreci uzamıştı.

DEM Parti’nin gösterdiği ismi aday gösteren CHP’de, belediye başkan aday adayı olan mevcut Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Özalp Önal, aday belirleme sürecinde CHP’ye gitme resti çeken siyasetçi iddiasıyla kamuoyunda uzun süre konuşulmuştu.

DEVA’DAN ADAY OLACAĞI KONUŞULDU, DSP İLE GÖRÜŞTÜ, MEMLEKET DİYEREK SUBLİMİNAL MESAJLAR VERDİ… FLAŞ İDDİA…

CHP’den aday gösterilmediği takdirde DEVA Partisi adayı olacağı yakın çevresince konuşulan hatta Demokratik Sol Parti ile başkan adaylığı için görüşme yaptığı öne sürülen, sosyal medyadan Memleket ibareleriyle “Memleket Partisi ile görüşme yaptı” izlenimini verdiği iddia edilen Önal’ın listeler açıklanınca yer aldığı konum büyük tartışma yarattı.

CHP’den başkan adayı gösterilmeyen Önal, kamuoyunda pompalanan DEVA-DSP başkan adaylıklarını da gerçekleştirmeyince CHP Toroslar 1. Sıra Meclis üyeliğine aday gösterildi.

GÜLE OYNAYA 1. SIRA MECLİS ÜYELİĞİNİ KABUL ETTİ!

Adı DEVA ve DSP ile başkan adaylığı için “dolaştırılan” Önal da bu verilen 1. Sıra meclis üyesi adaylığını güle oynaya kabul etti.

“DURUM KURTARMA” MESAJI YAYINLADI!

Çevresi tarafından da bu kabullenişi sorgulanan Hasan Özalp Önal, kendisine ait sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak “durum kurtarmaya” çalıştı.

Önal’ın, “İçinde bulunduğumuz siyasi konjonktür ve oluşumlar nedeniyle aday gösterilmemiş olsam da siyasette tek hedefi hizmet olan bir siyasetçi olarak, halkıma hizmet için, partimi en üst noktaya taşımak, Büyükşehir ve Toroslar’ı kazanmak için arkadaşlarımla birlikte daha çok çalışacağız. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer olmak üzere Toroslar’da görevi alan arkadaşımız Abdurrahman Yıldız’a ve tüm adaylarımıza başarılar dileriz” diye yazması dikkat çekti.

Paylaşın:
Etiketler: ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle