Hoşgeldiniz  

SEÇER’E OPERASYON SİNYALİ Mİ?: “SEÇER HESAP VERMEDEN TÜYECEK!”

admin | 09 Haziran 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İktidara yakın Sabah Gazetesi’nin köşe yazarı Ersin Ramoğlu’nun bugünkü köşesinde CHP’li Vahap Seçer’le ilgili merak uyandıran iddia ortaya atıldı.

Sabah Gazetesi’nde bugün yazılan bir yazı Mersin’de büyük yankı uyandırdı. Köşe Yazarı Ersin Ramoğlu, bugünkü köşesinden CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’le ilgili büyük merak uyandıran iddiayı yazdı.

Ramoğlu, Adana ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlarını yazısının başlığına taşıyarak,  “CHP’li Zeydan Karalar ve Vahap Seçer hesap vermeden tüyecek” iddiasını dile getirdi.

İddiasının içeriği ile ilgili detay vermeyen Ersin Ramoğlu, “Vahap efendiye gelince; Ona da Mersin’de yaptıklarının hesabı sorulacak. Şov için Mersin’in kaderiyle oynamak neymiş görecek. Milletten neyi gizlediğini anlatacak” dedi.

RAMOĞLU NEYİ KAST ETTİ?

İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah Gazetesi’nde CHP’li Seçer’le ilgfili üstü kapalı “operasyon” sinyali veren Ersin Ramoğlu’nun detay vermemesi de Mersin’de gündem oldu. Mersin siyasi kulisleri Karalar’ın Seçer’le ilgili hangi konular hakkında “hesap veremeyeceğini” yazacağı hakkında merakla beklemeye başladı.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle