Hoşgeldiniz  

SEÇER’E BİR ŞİİR DE GÜLNAR’DAN! BU SEFER ASFALT ÇAĞRISI ŞİİRLE GELDİ: “DÜŞE KALKA İLERLİYOR GUZULAR, HASTA EDİP, YATIRACAK BAŞKANIM!”

admin | 03 Haziran 2022 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer’e Mut’lu Şairin yazdığı sivri sinek şiirinin ardından bir şiirli hizmet talebi de Gülnar’dan geldi. Ilısu yolunun halini şiire döken şair Mustafa Karagöz, CHP’li Seçer’den acil asfalt hizmeti istedi: “ MESKİ’ymis eskiymiş bükünce zora, Milleti bıktırdı düşürdü dara, Anladık söz almak etmiyor para, Güven anlam yitirecek başkanım!”

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer yönetiminin hizmetsizliğine ilk büyük isyan Mut’tan gelmişti. Mut’lu Şair Gırbaş Osman, ilçede başlayan sivri sinek istilasına karşı Büyükşehir ekiplerinin iş başına gelmesi gerektiğine ilişkin çağrısını dizelere dökmüş, şiir sosyal medyada fenomen olmuştu.

CHP’li Seçer’e bir hizmet çağrısı şiiri de Gülnar’dan geldi. Ilısu bağlantı yolunun içler acısı olduğu belirtilen şiirde, CHP’li Seçer’e acil asfalt çağrısı yapıldı. Gülnarlı Şair Mustafa Karagöz tarafından yazılan şiirde, “Yağmur yaş düşmeden kollayın anı, Bu yol kış boyunca vermez amanı, Vatandaş çocuğunu okul zamanı, Sırtında mı götürecek başkanım?” çağrısı yapılarak acil asfalt istendi.

İŞTE GÜLNAR’DAN HİZMET ÇAĞRISI YAPILAN O ŞİİR:

MUT’TAN DA SİVRİSİNEKLE MÜCADELE EDİLSİN ÇAĞRISI ŞİİRLE GELMİŞTİ:

MUT’TA ŞAİR BİLE BÜYÜKŞEHİR’E İSYAN ETTİ, SOSYAL MEDYADA FENOMEN OLDU: “SİNEK YEDİ HER YANIMIZ GAVLADI”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

SEÇER’E BİR ŞİİR DE GÜLNAR’DAN! BU SEFER ASFALT ÇAĞRISI ŞİİRLE GELDİ: “DÜŞE KALKA İLERLİYOR GUZULAR, HASTA EDİP, YATIRACAK BAŞKANIM!” için 1 yorum

  1. Faysal dedi ki:

    Şair de yapar filozof da yapar hatta kendi avukatı olan işçiler var belediye den çıkarılan

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle