Hoşgeldiniz  

ŞAŞIRMADIK… AKDENİZ BELEDİYE MECLİSİNDEKİ “SOL” ÇOĞUNLUK, EREN BÜLBÜL’ÜN ANISINA BİLE TAHAMMÜL EDEMEDİ!

admin | 04 Nisan 2022 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akdeniz Belediye Meclisi’nde çoğunluğu elinde bulunduran CHP-HDP-EMEP ve Bağımsız Meclis üyelerinden oluşan sol çoğunluk, 15 yaşında şehit düşen PKK ile mücadeledeki simge isimlerden olan Eren Bülbül’ün adının parka verilmesini reddetti.

Akdeniz Belediye Meclisi’nin Nisan ayı oturumunda Şehit Eren Bülbül skandalı yaşandı. Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında Türk emniyet güçleri ile PKK üyeleri arasında yaşanan çatışmada PKK’lıların saldırısı sonucu terör kurşunuyla 15 yaşında şehit olan Eren Bülbül’ün adının Huzurkent’te yapımı tamamlanmış olan parka verilmesi önergesi, CHP-HDP-EMEP ve Bağımsız meclis üyelerince oluşturulan sol blok tarafından yapılan oylamada reddedildi.

Eren Bülbül’ün adının parka verilmesinin üzerine konuşan Akdeniz Belediye Başkan Gültak, “HDP’nin istemeyişini anlıyorum. Yazık bu kadar şehitleri tartışmanız çok ayıp. Biz şehitlerimizi unutmayacağız. Unutturmayacağız. Çocuklarımız o parklara gidecek babasına bu Eren kim diye soracak. Babası da o Eren olmasaydı sen bugün olamazdın diyecek. Şehitlerle ne zorunuz var? Komisyonlara sevk edelim dediniz. Öyle dediniz böyle dediniz. Siyasi ittifakınız zarar görecek, HDP istemiyor diye şehidin adını parka veremediniz. Bu Cumhuriyeti kim koruyacak. Şehitlerle derdiniz ne?” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle