Hoşgeldiniz  

MTSO’DA BAŞKANLIK MARATONU KALDIĞI YERDEN DEVAM!

admin | 12 Mart 2018 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Bakanlar Kurulu Kararnamesi ile Nisan 2018’e ertelenen MTSO seçimleri için tarih de kesinleşti. Şimdi gözler daha önce aday olmayacağını açıklayan MTSO Başkanı Şerafettin Aşut’un yeniden aday olup, olmayacağına çevrildi.

Bakanlar Kurulu kararnamesi ile Kasım 2017’de yapılması gereken Ticaret Odası seçimleri, Nisan 2018 tarihine uzatılmıştı.

 

Bu kararın ardından Türkiye’de bir çok il ve ilçede seçim hazırlığını yapan ve gruplarını oluşturan adaylar seçimlerin 2018 yılına uzaması haberini duyunca büyük bir şok yaşamıştı. Bakanlar Kurulu Kararının alınmasında Ticaret Odalarında FETÖ yapılanmalarının önüne geçmek için seçim tarihlerinin uzatıldığı iddia edilmişti.

 

Nisan 2018’e ertelenen TSO seçimleri için kesin tarih açıklandı. Buna göre MTSO seçimlerinin 1 Nisan 2018 Pazar günü gerçekleştirileceği bildirildi.

 

Tarihin de kesinleşmesinin ardından şimdi gözler bir kez daha MTSO’ya ve 20 Temmuz 2017’de aday olmayacağını açıklayan Başkan Şerafettin Aşut’a çevrildi. 20 Temmuz 2017’de yeni dönemde MTSO’da görev almak istemediğini kaydeden Aşut, 6 Eylül’de gerçekleştirdiği basın toplantısında aday olmayacağına ilişkin olarak, ““Ben o kararımda netim. Ne diyorsam odur. Varsam varım, yoksam yokum. Açık yüreklilikle söylüyorum, ben yokum” ifadelerini kullanmıştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle