Hoşgeldiniz  

MİNİKLER, ÇEVRE KORUMA BİLİNCİNİ ARTTIRMAK İÇİN PODYUMA ÇIKTI!

admin | 06 Haziran 2022 | Eğitim, Foto Galeri, Genel, Gündem, Son Dakika, Yerel Haberler A- A+

Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anaokulu öğrencilerinin çevreyi koruma bilincinin kazandırılması projesi kapsamında hazırlanmış olan geri dönüşüm defilesi ve doğadan geri dönüştürülebilir malzemelerle yapılan eğitim materyalleri sergisi açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anaokulu koordinatörlüğünde yürütülen Romanya, Litvanya ve İspanya’nın ortaklık yaptığı ERASMUS+KA210 “Sürdürülebilir bir dünya için çevre eğitimi ile okul öncesi öğrencilerine çevreyi koruma bilincinin kazandırılması projesi” kapsamında hazırlanmış olan geri dönüşüm defilesi ve doğadan geri dönüştürülebilir malzemelerle yapılan eğitim materyalleri sergisi açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Programa Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Necmeddin Dinç, Şube müdürü İbrahim Yılmaz, okul müdürleri, proje ortakları ve veliler katıldı.

Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anaokulu Müdürü Afet Yüğrük, yaptığı konuşmada bu proje ile iklim değişikliği ve çevre felaketlerinin temel sebeplerinden olan insan kaynaklı atıkları geri dönüştürülmesi için okul öncesi çocuklarında farkındalık kazandırılmasının amaçlandığını ifade etti.

Geri dönüşüm defilesi beğenileri toplarken, eğitim materyalleri büyük ilgi gördü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle