Hoşgeldiniz  

MHP’Lİ MAHMUT TAT; CHP’YE HAZIRDI, GOLÜ MHP’DEN YEDİ!

admin | 14 Temmuz 2021 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP’li Meclis Üyesi Mahmut Tat, borçlanma yetkisi alamayan CHP’li Vahap Seçer’in Büyükşehir’den alacağı olan esnafla Cumhur ittifakını karşı karşıya getirmek istemesine tepki gösterdi. MHP’li Tat’a en büyük eleştiri CHP yerine MHP’den geldi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Temmuz ayı 2. Oturumunda CHP’li Vahap Seçer’in 265 Milyon TL’lik borçlanma yetkisi Cumhur ittifakına takılınca, hızını alamayan CHP’li Seçer, Büyükşehir’den alacağı olan esnafı Cumhur ittifakı meclis üyelerine tepki göstermeye çağırmıştı.

“SEÇER BAŞINI İKİ ELİNİN ARASINA ALIP, DÜŞÜNSÜN!”

Seçer’in bu çıkışının üstüne MHP’li Mahmut Tat, sosyal medya hesabından CHP’li Vahap Seçer’e tepkisini gösterdi.

MHP’li Tat, “İş dünyasını, esnafları, tarım sektörünü kalkındıracağım, Mersin’i ticaret kenti, lojistik üs yapacağım, yatırımcıları çekeceğim, onları Adana’da ben karşılayacağım diyen, büyük projeler vadeden Başkan Seçer, bugün Belediyenin bütçesi dahilinde yapabileceği Yol-Kaldırım-Kavşak çalışmaları için bile kredi talep ediyorsa, Belediyeye mal satan esnafların ödemelerini yapmak için krediye umut bağlıyorsa, başını iki elinin arasına alıp, düşünmesi gerekir” dedi.

MAHMUT TAT’A “BEKLEMEDİĞİ” YERDEN SORU GELDİ!

MHP’li Mahmut Tat, CHP tarafından atak beklerken, Tat’a en büyük darbe MHP kanadından geldi. MHP Tarsus eski İlçe Başkanı Fatih Yıldırım, MHP’li Tat’ın paylaşımının altına yazdığı yorumda MHP’ye Tarsus ve Mersin Büyükşehir’den gelen “saldırılara” karşı sessiz kalmakla itham etti.

MHP’Lİ YILDIRIM: “25 YILDA TARSUS’A YAPILANLARIN UNUTTURULMAYA ÇALIŞILMASINA GÖZ YUMMAK, ÜLKÜCÜ HAREKETE YAPILAN EN BÜYÜK KÖTÜLÜKTÜR!”

MHP’li Yıldırım, “Sayın Başkanım; Cumhur ittifakının tabanını bilmem ama ülkücü hareketin tabanı Tarsus ve Mersin meclislerinde geçmiş döneme sürekli saldırılmasına, suçlanmasına yalan ve dolanlarla algı yaratılmasına artık seyirci kalınmasını istemiyor… Tarsus zaten ayrı bir trajikomedi… Geçtiğimiz mecliste yaşananları hep birlikte izledik… Ülkü ocakları başkanımızın görüntülü olarak belediye meclisinde afişe edilmeye çalışılmasına ve ülkü ocakları başkanımızın şahsında ülkücü harekete ders verme amacında olanlara orada bulunan ve bizi temsil ettiklerini düşündüğümüz meclis üyelerimizin sessiz kalması ülkücüleri üzmüş ziyadesiyle de kafaları karıştırmıştır. Size olan inancımız tamdır lakin bize yapılan saldırılara neden sessiz kalınmaktadır? Teşkilatlarımız neyi beklemektir? Bir basın bülteni ya da basın toplantısı yapmak Tarsus’ta yaşananlara, yapılanları ve yapılmayanları değerlendirmek meydanı boş bulduğunu düşünenlere gerekli cevabı vermek ilçe başkanımız ve yöneticileri için çok mu zordur? 25 yılda Tarsus’a yapılanların unutturulmaya çalışılmasına göz yummak son 5 yıl içerisinde yapılanların tamamını şaibeli hale getirmeye çalışanlara cevap verememek belediye başkanlığı yapmış arkadaşlarımıza da ülkücü harekete de yapılacak en büyük kötülük değil midir? MHP ye gönül verenler artık masal dinlemek istemiyor sevgili başkanım” cevabını yazdı.

Yıldırım’ın bu cevabına sosyal medyada çok büyük destek gelmesi dikkat çekti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

MHP’Lİ MAHMUT TAT; CHP’YE HAZIRDI, GOLÜ MHP’DEN YEDİ! için 1 yorum

  1. Sebili dedi ki:

    Eski sebil belediye başkanı çocuğu ve damadı Tarsus belediyesi çalışırsa Büyükşehir belediyesi MHP grup sözcüsü Büyükşehir iş yaparsa sonuç bu olur

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle