Hoşgeldiniz  

MERSİN’DEKİ BAŞARILI ÇALIŞMALARI, MEHMET ŞAHNE’NİN TÜRKİYE’NİN 3. BÜYÜK ŞEHRİNE İL EMNİYET MÜDÜRÜ OLMASININ YOLUNU AÇTI

admin | 07 Temmuz 2021 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle İzmir’e atanan Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Türkiye’de başarılı operasyonlarla adından söz ettirmişti. Mersin’de PKK ve FETÖ başta olmak üzere terör örgütlerine göz açtırmayan Mehmet Şahne ve ekibi, uyuşturucuya karşı verdiği amansız mücadeleyle de uyuşturucu baronlarının belini kırmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bu sabaha karşı yayınlanan kararnamenin ardından Mersin İl Emniyet Müdürü görevini yürüten Mehmet Şahne, İzmir’e atandı.

Türkiye’nin 3. Büyükşehri olan İzmir’e atanmasında Mersin’de gerçekleştirdiği başarılı operasyonların büyük etkisi olan Mehmet Şahne, gerçekleştirilen operasyonların ardından İçişleri Bakanlığının sürekli övgüsünü almıştı.

GİZLİ TANIK KUMPAS ÇETESİNİ ÇÖKERTTİ

Mersin’e atandığı günden bu yana başta PKK ve FETÖ terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadeleyle öne çıkan Şahne, başarılı operasyonları nedeniyle çoğu kez terör örgütlerinin uzantılarının da hedefi olmuştu.

Başta kendisi ve dönemin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan olmak üzere Başsavcı vekili, Savcılar, kaymakamlar, dönemin Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Büyükşehir bürokratlarına kurulan en büyük kumpas organizasyonu olan ve kamuoyunda Gizli Tanık Trol çetesi olarak bilinen organizasyonu başarılı bir operasyonla çökerten Şahne ve ekibi, Yargı kararıyla da kesinleşen Gizli Tanık Trol çetesinin iftira ve hakaretlerine rağmen yılmadan ekibiyle birlikte başarılı operasyonlara imza atmayı sürdürdü.

Yine 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne gerçekleştirilen ve Yargı kararıyla kumpas olduğu ortaya çıkarılan operasyonların çözülmesine büyük katkı sağlayan çalışmalara imza atan Mehmet Şahne ve ekibi, FETÖ ve PKK teröristlerine kent genelinde nefes aldırmamıştı.

REKOR OPERASYONLARI YÖNETTİ

Son olarak Türkiye tarihine geçen Mersin limanındaki 2 tona yakın kokain sevkiyatına karşı Gümrük Muhafaza ekipleriyle koordineli gerçekleşen 2 ayrı operasyonla başta Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan özel övgü alan Şahne yönetimindeki Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, başta sokak satıcıları olmak üzere gençleri zehirleyen uyuşturucu tacirlerine Mersin’de nefes aldırmamıştı.

Vatandaşlarla kurduğu samimi ve olumlu diyalogla da öne çıkan Mehmet Şahne, başarılı çalışmalarının ödülünü İzmir’e atanmakla aldı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle