Hoşgeldiniz  

MERSİN’DE GECE VAKTİ PKK OPERASYONU: 8 GÖZALTI

admin | 06 Ocak 2023 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Emniyet Müdürlüğü TEM ekipleri gece vakti gerçekleştirdikleri PKK operasyonuyla 8 zanlıyı gözaltına aldı.

Mersin Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince PKK/KCK Terör örgütünün faaliyetlerinin engellenmesi ve deşifre edilmesine yönelik gece vakti operasyon düzenledi.

Terör örgütünün gençlik yapılanması içerisinde faaliyet yürüten, sokakları hareketlendirerek eylem yapmak üzere arayış içerisinde oldukları tespit edilen 3 zanlı A.G, C.A ve H.Ö ile geçmiş yıllarda Suriye’de YPG içerisinde faaliyet yürüttüğü tespit edilen H.D gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alındı.

TEM ekipleri ayrıca sosyal medya hesapları üzerinden PKK/KCK silahlı terör örgütüne özendirici, sahiplenici paylaşımlar yaparak geniş kitlelere yayan ve terör örgütü sempatizanı kazanmaya çalışan D.E, Y.İ, İ.B ve F.U’yu da gözaltına aldı. .

Özel Harekat Polisi ve Drone destekli operasyona toplam 115 personel katıldı. Operasyonda 8 zanlı gözaltına alınırken, 500 gram patlayıcı madde, çok sayıda dijital materyal, örgütsel kitaplar, örgüt mensuplarına ait fotoğraflar, çok sayıda kartuş, fişek ve ateşli silahlar da ele geçirildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle