Hoşgeldiniz  

MERSİN VE AYDIN BÜYÜKŞEHİRLERE FETÖ’CÜ İFTİRASI ATAN AYSAN’A ŞOK ÜSTÜNE ŞOK

admin | 03 Haziran 2017 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlarına FETÖ’cü iftirası atarak gündeme gelen Aydınlı Gazeteci Haldun Haşmet Aysan için şok iddialar gündeme geldi. Aysan’ın gizli yazışmalarının ortaya çıkmasının ardından hakkında açılan hakaret davası da sonuçlandı. Aysan 11 ay 20 gün hapis cezası aldı.

FETÖ/PDY terör örgütü üyesi oldukları ve bylock kullandıkları için; eşleri ile birlikte Aydın’da tutuklanan, eski 1. Sınıf Emniyet Müdürleri Ramazan Kara ve Halil Öktür hakkında önemli bir iddia Aydın gündemine bomba gibi düştü. Patronlardunyasi.com’un haberine göre tutuklu emniyet müdürleri Ramazan Kara ve Halil Öktür’ün emekli İçişleri Bakanlığı bürokratı olan Haldun Haşmet Aysan ile bylock benzeri bir şifreli program üzerinden görüşmeler yaptıkları, dosya alışverişinde bulundukları iddia ediliyor.

 

ALGIYI BAŞKA YERE ÇEKMEYE ÇALIŞMIŞLAR

 

Bu kişilerin; FETÖ’cü şüphesinden kurtulmak için dikkatleri başka insanların üzerine çekmeye çalıştıkları kamuoyunda sıkça iddia edilmeye başlandı.

 

BİRLİKTELİK DAHA ÖNCEYE DAYANIYOR

 

Belirtilen FETÖ/PDY tutuklusu emniyet müdürleri ile emekli İçişleri Bakanlığı bürokratı olan Haldun Haşmet Aysan’ın samimiyetlerinin çok eskiye dayandığı iddia ediliyor. Bu isimlerin emniyet içerisinde yükselmesinde, Haldun Haşmet’in kendilerine yardımcı olduğu da iddialar arasında.

 

TERFİ, ATAMA, TAYİN …

 

Her fırsatta yüksek emekli bürokrat olduğunu iddia eden Haldun Haşmet’in; hangi FETÖ’cü emniyet ve İçişleri Bakanlığı mensupları ile samimiyet kurduğu, atama, terfi ve tayinlerde kimlere destek olduğu, kimlerin telefonlarıyla şifreli programlar üzerinden yazışmalar yaptığı iddialarının dikkatle bir şekilde araştırılması kamuoyu tarafından isteniyor.

 

Twitter’da Osmanlı Torunu adlı hesapla Haldun Haşmet Aysan’ı sert dille eleştirerek ilginç mesajlar paylaştı.

 

FETÖ’den tutuklanan emniyet müdürleriyle “cyphr” mesajlaşma sistemiyle iletişim kuran Haldun Haşmet Aysan’ın mesajlarını Osmanlı Torunu deşifre etti.

 

AYSAN’A MAHKEME ŞOKU

 

FETÖ’cü polislerle şifreli mesajlaşma programı üzerinden konuştuğu iddialarıyla Aydın gündemine oturan Haldun Haşmet Aysan’a bir kötü haberde Bozdoğan’dan geldi. Bozdoğan Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın’a hakaret ettiği gerekçesiyle görülen davada sanık olarak yargılanan Aysan’ın 11 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı.

 

VE SON ŞOK İDDİA… YUNANİSTAN’A MI KAÇACAK?

 

Son gelişmelerin ardından iyice köşeye sıkışan Haldun Haşmet Aysan’la ilgili şok bir iddia daha yine Osmanlı Torunu adlı twitter kullanıcısından geldi. Osmanlı Torunu, Aysan’ın kendisine ait yelkenli teknesiyle Yunanistan’a kaçacağını öne sürerek, gerekli makamları göreve çağırdı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle