Hoşgeldiniz  

MERAK UYANDIRAN TOPLANTI: AK PARTİ GENEL MERKEZ TEŞKİLAT BAŞKANI KANDEMİR, İL BAŞKANI VE MERSİN MİLLETVEKİLLERİYLE TOPLANTI YAPTI!

admin | 19 Ekim 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, bugün Genel Merkez’de İl Başkanı Adem Aldemir, MKYK Üyesi Mustafa Sever, Mersin milletvekilleri ve Bölge Koordinatörü Orhan Yeğin’le birlikte toplantı yaptı.

AK Parti’de yerel seçim hazırlıkları sürerken, kulislerde Mersin’in MHP’ye bırakılacağı yönünde kulisler de yoğunluk kazanırken, bugün Genel Merkez’de flaş toplantı gerçekleşti.

AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Mersin il başkanı ve milletvekilleriyle bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Kandemir başkanlığındaki toplantıya Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, Mersinli MKYK Üyesi ve 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever, Mersin Milletvekilleri Ali Kıratlı, Havva Sibel Söylemez ile Bölge Koordinatör Milletvekili Orhan Yeğin katıldı.   

Toplantıda Mersin’in teşkilatlarının masaya yatırıldığı ve yaklaşan yerel seçimlerde AK Parti’nin Mersin’deki olası durumunun masaya yatırıldığı öğrenildi.

Paylaşın:
Etiketler: ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle