Hoşgeldiniz  

MENTEŞ ŞEHİT OSMAN KÖSE ORTAOKULU, ŞİİRİ GECESİNDE BULUŞTU: “İNSANA EN ÇOK ŞİİR ve MÜZİK YAKIŞIR”

admin | 18 Mayıs 2023 | Eğitim, Genel, Gündem, Son Dakika A- A+

Menteş Şehit Osman Köse Ortaokulu ailesi, Yenişehir Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen “İnsana En Çok Şiir ve Müzik Yakışır” temalı şiir dinletisinde bir araya geldi. Türkçe Öğretmeni Selami Kaya ve Müzik öğretmeni Engin Arık organizasyonuyla düzenlenen gecede Mersin İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Burgut, Mersin İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Baykal Başdemir, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Necmeddin Dinç, Okul Müdürü Abdurrrahman Yıldız, Mersin’deki bazı okul müdürleri, okul idarecileri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Kalplere dokunan şiirleri başarıyla seslendiren öğretmen ve öğrencilere, Menteş Şehit Osman Köse Ortaokulu Korosu da türkülerle eşlik etti. 10 ili yıkan depremin ardından Hatay’dan Mersin’e gelen ve Menteş Şehit Osman Köse Ortaokulunda eğitimine devam eden öğrenci Zeynep Asel Temiz, anne ve babasıyla birlikte çaldığı sazlar ve söylediği türküyle yüreklere dokunan Menteş Ş.O.K. öğrencisi Ali Dağeri başta olmak üzere programda yer alan şiir ve türküler izleyicilerden tam not aldı.

Gecenin sunuculuğunu üstlenen Sabiha Özel Sönmez ve Zerya Kaya’nın başarılı sunumuyla renklenen program, daha sonra tüm katılımcıların çektirdiği “Aile Fotoğrafı” ile son buldu.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle