Hoşgeldiniz  

MEHMET ÜNAL ERDAL, BOZYAZI KOORDİNASYON ŞUBE MÜDÜRÜ OLDU

admin | 25 Mart 2017 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi Bozyazı ve Aydıncık Şube Müdürlüğü’nde kan değişimi yaşandı. Bölgenin yakından tanıdığı isimlerden Mehmet Ünal Erdal, Bozyazı ve Aydıncık Şube Koordinasyon Şube Müdürü olarak atandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Batı Mersin’e yaptığı yatırımlar hız kesmeden sürüyor. Son olarak Bozyazı ilçesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Bozyazı Kapalı Otopark ve Pazaryeri ile Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Tekmen İçme Suyu İsale Hattı ve Depo Yapımı ile Bozyazı Dereköy, Çokoluk, Kışla, Beyreli Yaylaları Terfi Şebeke Hattı ve Depo Yapımı inşaatı toplu temel atma töreni gerçekleştirildi.

 

Toplu temel atma törenine, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra Bozyazı Kaymakamı Hayatı Taşdan, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, MESKİ Genel Müdürü Baha Günhan Güngördü, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Uslu Var, MHP Bozyazı İlçe Başkanı Turhan Tuna, MHP Anamur İlçe Başkanı İsmet Babahan, Mersin Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri, Bozyazılı muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

BOZYAZILI VE AYDINCIKLI MUHTARLARI SEVİNDİREN ATAMA

 

Bozyazı’daki çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın talimatıyla Bozyazı ve Aydıncık Koordinasyon Şube Müdürlüğü’ne yeni atama da gerçekleşti. Bölgenin yakından tanıdığı isimlerden Mehmet Ünal Erdal’ın, Mersin Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Daire Başkanlığı Bozyazı-Aydıncık Koordinasyon Şube Müdürü olarak atandığı bildirildi.

 

Özel İdare kökenli Erdal, Aydıncık, Bozyazı ve Anamur muhtarlarıyla birlikte yaptığı başarılı çalışmalarla bölgede adından uzun süre söz ettirmişti.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle