Hoşgeldiniz  

MECLİS ÜYESİ TARTIŞMASINDA RAHATSIZLANAN AK PARTİ TARSUS İLÇE BAŞKANI HASTANEDEN ÇIKAR ÇIKMAZ İSTİFA ETTİ! TARSUS KARIŞTI… BOMBA GELİŞME!

admin | 20 Şubat 2024 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Meclis üyesi listelerinin verilmesi gereken son gün olan bugün, parti teşkilatlarında liste krizi yaşanıyor. AK Parti Tarsus İlçe yönetiminde liste tartışması yaşanırken fenalaşan ve kalp spazmı geçiren İlçe Başkanı İlker Uyar’ın istifa ettiği ve ilçe yönetiminin acilen toplantı için bir araya geldiği öğrenildi.

Bugün akşam saat 5’te ilçe seçim kuruluna aday olan belediye başkanı ve meclis üyeleri listeleri hazırlanırken, hemen her partide müthiş kaos yaşanıyor.

Son bomba AK Parti Tarsus ilçeden geldi.

AK PARTİ TARSUS’TA TARTIŞMA BÜYÜDÜ, İLÇE BAŞKANI KALP SPAZMI GEÇİRDİ!

Dün akşam meclis üyeliği için hazırlanan listeye ilk olarak İl başkanlığından müdahale geldi. AK Parti İl yönetiminin Tarsus 1. Sırasına merkezden birini yazması tartışmayı büyüttü.

Bir grup partili, İl yönetiminin gönderdiği listenin değişmesi için Mersin’de il başkanı Adem Aldemir’le görüştü ama bir sonuç alamadı.

Bu olaylar yaşanırken, İlçe başkanı İlker Uyar’dan bomba haber geldi. Tarsus’ta MHP çatısı altında seçimlere girecek olan AK Parti’de ilçe başkanı yaşanan tartışmaların ardından fenalaşarak Tarsus Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kalp spazmı geçirdiği anlaşılan Tarsus İlçe Başkanı İlker Uyar, tedavisinin ardından hayati tehlikeyi atlattı.

BOMBA… TARSUS İLÇE YÖNETİMİ ACİL TOPLANDI!

Sabah saatlerinde AK Parti’nin Tarsus meclis üyesi listesi değişmeyince, İlçe Başkanı İlker Uyar istifa etti. İstifasını geri almayan Uyar’ın ikna edilmesi için ilçe yönetimi acilen toplantı yapma kararı alarak bir araya geldi.

DETAYLAR GELECEK…  

Paylaşın:
Etiketler: ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle