Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ’DAN HOLLANDA’YA KINAMA

admin | 12 Mart 2017 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Hollanda’nın Türk Bakanlara ve Hollanda’da yaşayan Türk kökenli vatandaşlara uyguladıkları antidemokratik uygulamayı sert bir dille eleştirdi.

Hollanda ile yaşanılan diplomatik krizin yankıları sürüyor. Referandum çalışmaları kapsamında Hollanda’da da yaşayan Türk vatandaşlarıyla buluşacak olan Aile Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın sınır dışı edilmesi ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Hollanda’ya alınmaması skandalının ardından yaşanan olayların Dünya kamuoyunun da dikkati çekti.

 

Olaylarla ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Hollanda’da yaşanılanları kınadı. Kocamaz, “Yurt dışında ülkemiz aleyhine yapılan çirkin uygulama ve saldırıları şiddetle kınıyor, olası provokasyonlar için de aman dikkat diyoruz” dedi.

 

Kocamaz açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Gün birlik ve dayanışma günü. Kendi aramızda bazı konularda anlaşamayabiliriz. Ancak dışarıda devletimize ve hiçbir yöneticimize laf söyletmeyiz. Hayatın gayesi ayakta kalabilmek! Bu durum Devletler için de geçerli. Ayakta kalabilmenin de bir tek yolu var: Birlik olmak. Birliğimiz daim olsun.”

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle