Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ’A 2. BÖLGENİN İLGİSİ BİRİLERİNİ ÇILDIRTTI! KOCAMAZ’A PROVOKASYON!

admin | 25 Temmuz 2021 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti GİK Üyesi ve önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın Kurban Bayramı’nda 2. Bölge’ye yaptığı ziyaret büyük ses getirince, Kocamaz’ın önünü kesmek için 2019 kumpasçıları bir kez daha harekete geçti. Erdemli’deki Yörük Şenliği’ne katılan Kocamaz’ın konuşması, provokatörlerce engellenmeye çalışıldı.

31 Mart 2019 yerel seçimlerine akla hayale gelmeyecek bir kumpas organizasyonuyla girmesi engellenen İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Önceki Dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a Kurban Bayramı’nda Mersin 2. Bölge halkının gösterdiği ilgi, kentte büyük yankı uyandırdı.

KOCAMAZ’A YÖRÜKLERİN AŞIRI İLGİSİ, “BİRİLERİNİ” RAHATSIZ ETTİ!

Kocamaz’a gösterilen yoğun ilgi, 2019 seçimlerinde harekete geçen “kara elleri” rahatsız etti ve Yörük Şenliği’nde yeni bir provokasyona girişti. Provokasyonlarına Yörükleri alet edenler, Kocamaz’ın şenlikteki konuşmasını hazmedemedi ve konuşmayı yarıda kesmek için sahneye yürüdü.

PROVOKATÖRLER, YÖRÜKLERİ GALEYANA GETİRMEYE ÇALIŞTI AMA BAŞARILI OLAMADI!

Konuşmasında Yörüklerin Mersin genelinde çektiği sıkıntıyı dile getiren Burhanettin Kocamaz’ın konuşması şenliğe katılanlardan da büyük destek görünce, Kocamaz’ı sahneden indirmek için düğmeye basıldı.

MHP’li kimliğiyle tanına F.Ü, sahnede konuşan Kocamaz’a laf atarak, alandakileri Kocamaz’a karşı galeyana getirmeye çalıştı. Alandaki Yörüklerden destek bulamayan F.Ü, çevredekilerin müdahalesiyle susturuldu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle