Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ ADIM ADIM GİK’E GİDİYOR: “MERAL HANIM BENDEN PARTİNİN GELECEĞİYLE İLGİLİ RAPOR İSTEDİ!”

admin | 31 Mayıs 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın İYİ Parti’nin son tüzük kurultayının ardından Genel İdare Kurulu’na gireceği konuşuluyordu. Burhanettin Kocamaz’ın son açıklaması bu iddiaları bir adım daha gerçeğe yaklaştırdı.

Önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz geçtiğimiz akşam İYİ Parti’nin Tarsus İlçe Teşkilat’nca gerçekleştirilen iftar yemeğine katıldı. İYİ Parti Mersin İl Başkanı Alican Özbayrak ve Tarsus ilçe yönetiminin tam kadro hazır olduğu gecede bir konuşma yapan Burhanettin Kocamaz, önemli mesajlar verdi.

Demokrasinin askıya alındığı bir dönemde demokrasiye ve ülkeye daha fazla sahip çıkmak zorunda olduklarını kaydeden Burhanettin Kocamaz, “Siyasetin demokratik kurallar içinde yapılmasını istiyoruz. Biz siyasi hayatımız boyunca dimdik hareket ettik. Ama zikzaklı hareket edenlere çarptık yine de yolumuzdan şaşmadık, dümdüz devam ettik. Yaşananlar bizi üzdü. Bunlara takılmayacağız,  önümüze bakacağız. Zikzaklı hareket edenlerin, fitneyle ve fesatla hareket edenlerin bu oyununa gelmeyeceğiz, önümüze bakacağız. Sayın Meral Akşener’in verdiği mücadeleyi görüyoruz. Meral Hanım tek başına bir fazilet mücadelesi veriyor. Bizler de O’nunla birlikte mücadele vereceğiz. Görülüyor ki Türkiye’nin Meral Hanım’dan başka yolu kalmamıştır. Bizlere düşen görev, Meral Hanım önderliğinde bu hareketi büyütmektir. Aramızda dargınlık, kırgınlık olabilir, tezatlıklar olabilir. Bunları büyütürsek bundan kimse mutlu olmaz. Böylesi önemli bir mücadelede kendimizi görevli addetmişiz, önümüze bakacağız” dedi.

Mersin’den başlayan hukuksuzluk sürecinin şimdilerde İstanbul seçimlerinin iptal edilmesiyle zirve yaptığını kaydeden Burhanettin Kocamaz, “Son dönemde yaşanana hadiseleri biliyorsunuz. Demokratik kurallar bir tarafa konuldu. Allah bu milletin yüzüne baksın, birlik beraberliğimiz sekteye uğramasın. Ülkeyi yönetenlerin millete örnek olacağı yerde, milleti birbirine düşürmesi hicap vericidir” açıklaması yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kendisinden rapor istediğini dile getiren Burhanettin Kocamaz açıklamasını şöyle sürdürdü: “Meral Hanım benden rapor hazırlamamı istedi. Ben de hem Mersin hem de Türkiye için partinin geleceğiyle alakalı raporu hazırladım. Dost acı söyler ama doğruyu söyler. Lafta değil gerçek manada partimizin kurumsallaşması lazım. İnşallah bundan sonraki dönemde bu yolu yürümeye devam edeceğiz.

KOCAMAZ GİK’E Mİ GİRECEK?

Kocamaz’ın bu açıklaması gözleri İYİ Parti Genel Merkezi’ne çevirdi. 25 Mayıs’ta Ankara’da gerçekleştirilen tüzük kurultayının ardından Burhanettin Kocamaz’ın, İYİ Parti Lideri Meral Akşener tarafından Genel İdare Kurulu’na alınacağı iddia ediliyordu. Burhanettin Kocamaz’ın bu açıklaması da iddiaları gerçeğe bir adım daha yaklaştırdığı şeklinde yorumlandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle