Hoşgeldiniz  

İZMİR’E ATANAN İL EMNİYET MÜDÜRÜ MEHMET ŞAHNE, MERSİN’E VEDA ETTİ

admin | 14 Temmuz 2021 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Mersin Emniyet Müdürü iken İzmir İl Emniyet Müdürü olarak atanan Mehmet Şahne Mersin’e veda etti.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Mersin Emniyet Müdürü iken İzmir İl Emniyet Müdürü olarak atanan Mehmet Şahne, Mersin’e veda etti. İlk olarak Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) organizesinde Sultaşa Otel’de düzenlenen veda yemeği programına Vali Ali İhsan Su ile Mersin Milletvekilleri Zeynep Gül Yılmaz, Hacı Özkan ve Baki Şimşek’in yanı sıra; Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, rektörler,  kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, il protokolü üyeleri, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan ile STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda yaptığı konuşmasında Vali Ali İhsan Su, Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’nin 2016 yılından bu yana Mersin’de güvenliğin sağlanmasında önemli katkıları olduğunu ifade etti. İl Emniyet Müdürü Şahne’nin önemli sosyal projeleri hayata geçirerek, ilimizin daha da gelişmesine büyük katkılar sağladığını kaydeden Vali Su, Şahne’nin hem Mersin’liler hem de emniyet personeli tarafından çok sevilen bir Müdür olduğunu ifade ederek, Şahne’ye yeni görev yerinde başarılar diledi.

BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞTUĞU MESAİ ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI

Dün de Mehmet Şahne, mesai arkadaşları tarafından uğurlandı. Şahne için Emniyet Müdürlüğünde veda programı düzenlendi.

5 yıldır omuz omuza görev yaptığı mesai arkadaşlarına veda konuşması yapan Mehmet Şahne, “Görev yaptığım sürede bir ve beraber olduğumuz bu şehirden fiziken ayrı olsak da aklımız, fikrimiz ve gönlümüzle birlikte hep bir arada olacağız. Gönüllü bir Mersinli hemşeriniz olarak bu şehri Türkiye’nin her yerinde dilimin döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Buradan gideceğimiz şehirde aynı duyguları yaşamak için, orada da İzmirli hemşerilerimize hizmet verebilmem için dualarınızı eksik etmeyin” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle