Hoşgeldiniz  

İYİ PARTİLİ KOCAMAZ: “ARTIK CEVAP VERMEK ZAHMETİNDE BİLE BULUNMAYIP, TOP ÇEVİRİYORLAR!”

admin | 11 Eylül 2023 | Ekonomi, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, 7 bin 500 TL alan emeklilere ekonomik krizin ağırlığının gittikçe hissedildiği şu günlerde zam yapılıp, yapılmayacağına ilişkin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesine gelen cevabı paylaştı. Cumhurbaşkanlığı, 7 bin 500 lira olan emekli aylıklarında artış yapılıp yapılmayacağı konusunda topu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na attı.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde, emeklilerin, yaşanan hayat pahalılığı karşısında cumhuriyet tarihinde ilk kez sosyal yardımlara muhtaç hale geldiklerine dikkat çekti.

KOCAMAZ “7 BİN 500 TL ALAN EMEKLİLERE ZAM YAPMAYI DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ?” DİYE SORDU

İYİ Partili Kocamaz, Yılmaz’a şu soruları yöneltmişti:

“Emeklilerimizin 7 bin 500 TL olan emekli aylıklarını yeniden gözden geçirmeyi ve zam yapmayı düşünüyor musunuz? Bir çalışmanız var mı? Ülkemizde kaç adet emeklimiz 7 bin 500 TL ve bu rakamın altında emekli maaşı almaktadır?”

CUMHURBAŞKANLIĞI DA ÇALIŞMA BAKANLIĞINA TOPU ATTI

Cumhurbaşkanı Cevdet Yılmaz ise tüm bu sorulara “Bahsi geçen hususlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın görev ve yetki alanına girmektedir” diyerek yanıt vermedi.

KOCAMAZ: “ARTIK CEVAP VERMEK YERİNE TOP ÇEVİRİYORLAR!”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan soru önergesine gelen cevabı sosyal medya hesabından paylaşan İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz’ın emekli maaşları ile ilgili yanıtlamasını istediğimiz soru önergesine verilen yanıt buradadır. Artık cevap vermek zahmetinde bile bulunmayıp top çeviriyorlar” diyerek tepkisini dile getirdi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

İYİ PARTİLİ KOCAMAZ: “ARTIK CEVAP VERMEK ZAHMETİNDE BİLE BULUNMAYIP, TOP ÇEVİRİYORLAR!” için 1 yorum

  1. Ahmet dedi ki:

    Kendi belediye başkanı ilken işçiye çok zam veriyordu da şimdi emeklinin zammının peşine düştü hacı

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle