Hoşgeldiniz  

İYİ PARTİLİ KOCAMAZ, ARTAN KADIN CİNAYETLERİNİ TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI

admin | 02 Şubat 2024 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, TBMM’de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri konusunda sorular yöneltti.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, artan kadın cinayetlerini TBMM gündemine taşıdı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri konusunda sorular yönelten İYİ Partili Kocamaz, önergesinde kadın cinayetlerinin araştırılması, kaç kadının cinayetlerde öldürüldüğünün tespiti ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın bu konuda yürüttüğü çalışmalar hakkında detaylı bilgi talep etti.

BURHANETTİN KOCAMAZ BAKANLIĞA ŞU SORULARI YÖNELTTİ:

Ülkemizin en önemli toplumsal sorunlardan birisi haline gelen kadın cinayetlerinin bu denli artmasının başlıca sebepleri nelerdir? Bu sebepleri ortadan kaldırarak kadın cinayetlerini ve kadına karşı şiddeti önlemeyi düşünüyor musunuz?

Kadın cinayetleri ve kadına karşı şiddet niçin önlenemiyor? Son beş yıl içerisinde ülkemizde toplam kaç kadın cinayeti meydana gelmiş ve cinayetler sırasında toplam kaç kadın hayatını kaybetmiştir?

Kadın cinayetlerini ve kadına karşı şiddeti önlemek amacıyla mevcut cezaları artırmayı düşünüyor musunuz? Bu konuda yeni bir çalışmanız var mıdır?

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle