Hoşgeldiniz  

İSTİFALAR DA BAŞLADI: İYİ PARTİ TARSUS İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİMİ İSTİFA ETTİ

admin | 02 Nisan 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarsus’ta beklediği sonucu alamayan İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil, istifa ettiğini duyurdu. Özdil’in ardından ilçe yönetim kurulu da istifa etti.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından kazanamayan teşkilatlarda hareketlilik sürüyor.

Yerel seçimlerde istediği sonucu alamayan İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil istifa ederken, Özdil’in istifasının ardından ilçe yönetimi de komple istifa ettiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından istifasını duyuran Burak Özdil, “Sevgili yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, değerli yol arkadaşlarım sizlerle iki yılı bulan uzun ve yorucu bir dönem geçirdik. Birlikte çok güzel işler yaptık. Birlikte dayanışma içerisinde olduk. Güldük, eğlendik, yeri geldi birlikte üzüldük. Bu yolları sizlerle yürümekten ben onur ve gurur duydum. İlk günden son ana kadar bir arada kalan, birlikte duran her bir arkadaşıma şükranlarımı bir borç biliyorum. İyi ki varsınız. İyi ki bu yolları birlikte yürümüşüz. Fakat geldiğimiz noktada istediğimiz siyasi başarıyı elde edemediğimizi bizlere gösteriyor. Bu sonucun gereğini yapmak, yeni fikirlere, yeni yüzlere yol açmak, demokrasinin gelişimine katkı sunmak gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle 1 Nisan 2024 itibariyle İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunuyorum. Lütfen haklarınızı helal ediniz. Varsa benim hakkım sizlere helal olsun” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

İSTİFALAR DA BAŞLADI: İYİ PARTİ TARSUS İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİMİ İSTİFA ETTİ için 1 yorum

  1. Şiyar dedi ki:

    Kocamaz hanedanlığı ve iyi parti yalan oldu

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle