Hoşgeldiniz  

İŞİN TÜRKÇESİ: KILAVUZ’UN YEREL SEÇİM AKIL HOCALARI, KILAVUZ’U SATTI…

admin | 10 Ağustos 2021 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

2019 yerel seçimleri aday belirleme sürecinde önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı aday göstermemek için MHP’li Olcay Kılavuz’a her türlü “desteği” veren Cumhur ittifakı Büyükşehir Adayı Hamit Tuna ve MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek de Kılavuz şovda Kılavuz’u yalnız bıraktı.

Sansasyonelhaber.net/ÖZEL HABER – MHP’nin Mersin’de adeta bitmesine yol açan 2019 yerel seçimleri öncesindeki aday belirleme sürecinde MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un “akıl hocaları” olan Cumhur ittifakı Mersin Büyükşehir Belediyesi Adayı Hamit Tuna ve MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek’in de, Kılavuz talimatını uygulamadıkları ortaya çıktı.

HAMİT TUNA, KILAVUZ’U YANLIŞ BİLGİLERLE BESLEDİ… ŞİMŞEK, KILAVUZ’U YANLIŞ BİLGİLERLE POMPALADI!

2019 yerel seçimlerinde önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yapılan tüm anket çalışmalarında açık ara önde görünmesine ve MHP Lideri Bahçeli’nin Mersin mitinginde Kocamaz’ı övmesine rağmen yalan yanlış bilgilerle Genel Merkez’den aday çıkmamasında büyük rol oynayan MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un, Hamit Tuna’yı aday göstermek için gösterdiği çaba seçim sonuçlarının ardından büyük hüsranla sonuçlanmıştı. MHP Mersin Milletvekili olan Kocamaz’ın hemşerisi Baki Şimşek’in de memleketleri Tarsus’la ilgili Kılavuz’u öne çıkararak Kılavuz’u pompalaması, Tarsus hezimetinin de Olcay Kılavuz’un hanesine eksi yazılmasına yol açtı.

Kılavuz’un genel merkez düzeyinde itibarını kurtarma çabası olan sosyal medyada Kılavuz şov hareketine 2019 yerel seçim akıl hocaları Tuna ve Şimşek’in katılmaması MHP kulislerine bombayı düşürdü.

KILAVUZ İYİCE YALNIZLAŞTI!

İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’nin Kılavuz şova katılmamasıyla başlayan Olcay Kılavuz’un MHP Mersin’deki inişi, Hamit Tuna ve Baki Şimşek’in de Kılavuz’u adeta yalnız bırakmasıyla hız kazandı. MHP’ye yakın kaynaklar, Kılavuz cephesinin iyice yalnızlaştığını ve MHP Mersin’de etkisizleştiğini öne sürdü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle