Hoşgeldiniz  

İNDİRİM YAPMAYAN ESNAFA SİNKAFLI KÜFÜR EDEN AK PARTİ MEZİTLİ İLÇE YÖNETİCİSİ İSTİFA ETTİ!

admin | 25 Aralık 2021 | Ekonomi, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Mezitli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Ada, dolar düştü diye zam yapıp dolar düştüğünde indirim yapmayan esnafa sosyal medya hesabından küfretmişti. Olayın ulusal basına kadar yansıması tepkileri büyütmüştü. Ada’nın ilçe yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiği bildirildi.

Doların düşmesiyle piyasalarda indirim beklentisi artmış, elindeki yüksek fiyatlı ürünü henüz bitirmeyen esnaf da bu nedenle döviz düşüşünü raflarına yansıtmamıştı.

Bu duruma sert tepki gösteren AK Parti Mezitli İlçe Yöneticisi Ünal Ada, sosyal medya hesabından indirim yapmayan esnafa sinkaflı küfretmişti. Ada’nın bu paylaşımını gündeme taşıyan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Ünal Ada’nın mesajına ilişkin Twitter’dan şu açıklamayı yapmıştı:

“Bakan Nureddin Nebati’nin ‘sosyal medya kullanmayın. Bunlarla ilgili adımlar atılması lazım.” dediği dakikalarda; AKP Mersin Mezitli İlçe Yöneticisi Ünal Ada sosyal medya üzerinden bu ülkenin esnafına alenen küfür ediyordu! Bunların vatandaşa bakışı bu işte! Yazıklar olsun!”

ÖZÜR DİLEDİ…

Ada’nın paylaşımı ulusal basına da olumsuz şekilde yansıyınca Ünal Ada, bir açıklama yaparak özür dilemişti. AK Partili Ada, “Uzun yıllar esnaflık yapmış birisi olarak, şahsıma ait sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda helalinden ve alın teriyle işlerini/ticaretini yapan kıymetli esnaflarımız kesinlikle kastedilmemiş olup, doların artması bahane gösterilerek belirli bir kesim tarafından uygulanan fahiş fiyat artışları ile serbest piyasa adı altında yapılan fırsatçılığa kişisel olarak dikkat çekilmek istenmiştir. Partimizi ve İlçe Teşkilatımızı bağlamayan, kişisel hesabımdan iradem dışı dikkatsizce yapılan, anlatım ve hitap olarak haddini aşan ifadenin yanlış anlaşılmasından dolayı, üzüntülü olduğumu belirtir, ülkesini ve milletini seven, haksızlık yapmadan helaliyle kazanç sağlayan tüm kıymetli esnaflarımızdan özür diliyor, haklarını helal etmelerini arz ediyorum” ifadelerini kullandı.

PARTİDEKİ GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Bu özür de AK Partili Ünal Ada’yı kurtarmadı. Ada, AK Parti içinde gelen istifa telkinlerine uydu ve partideki görevinden istifa etti.



Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle