Hoşgeldiniz  

İMECE’NİN “ÇARPITTIĞI” ORTAYA ÇIKTI

admin | 12 Şubat 2018 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MESİAD’ın Cumartesi günü gerçekleştirilen Genel Kurulu’nda söz alan önceki dönem Başkanı Mehmet Deniz’in açıklamalarını çarpıtarak veren İmece Gazetesi’ne tepkiler artarak sürüyor.

Bugün tarihli gazete bayilerinde satışa çıkan günlük Güney Gazetesi’nde Abidin Yağmur imzalı haberde, Mehmet Deniz’in açıklamalarının olduğu gibi verilmesinin üzerine tepkiler daha da büyüdü. Güney Gazetesi’nde yer alan habere göre, Mehmet Deniz’in açıklamasında 2014 yılında FETÖ’nün 50’ye yakın MESİAD üyesinden zorla bağış almak istediği iddiası gündeme getirilmişti. Ancak İmece Gazetesi bu açıklamayı “MESİAD içinden 50’ye yakın üyenin Mehmet Deniz’i FETÖ adına tahsilatçı yapmak istediği” şeklinde manşete taşımıştı.

 

İmece Gazetesi’nin yaptığı haberin ardından sansasyonelhaber.net imtiyaz sahibi Derviş Sönmez’in telefonla ulaştığı MESİAD eski Başkanı Mehmet Deniz, gazetenin genel kurulda kendisinin açıklamasını yanlış anladığını dile getirmişti. Deniz, “Ben böyle bir şey demedim. Sanıyorum gazetedeki arkadaşlar konuşmamı yanlış anladılar. Ben FETÖ’cülerin bana tehditvari bir şekilde geldiğini, üyelerimizden benim vasıtamla bağış toplamam gerektiği şeklinde isteklerde bulunduklarını ancak bizim MESİAD olarak bu örgütün derneğe sızmasını elbirliğiyle engellediğimizi açıkladım. Ben gazetenin yazdığı şekilde ifadeler kullanmadım” diye açıklama yapmıştı.

 

 

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle