Hoşgeldiniz  

HEM İKTİDAR HEM MUHALİF MEDYA MÜSLÜME DAVASINI YAZDI, DURDU… BARO BAŞKAN YARDIMCISI BİLE DEMEÇ VERDİ… NE OLDU DA BARO’DAN MEDYAYA SUÇ DUYURUSU KARARI ÇIKTI?

admin | 26 Kasım 2021 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

3 yaşındaki Müslüme, Gülnar’da kaybolduktan 10 gün sonra evinden 7 kilometre uzakta cansız bir şekilde bulunmuştu. Müslüme’nin ölümü sonrası aile fertleri gözaltına alınırken, dede Hasan Yağal tutuklanmıştı. Dede Hasan Yağal’la ilgili iddialar üzerine Mersin Barosu’ndan bir açıklama yapıldı.

Mersin Gülnar’da kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ın ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor.

Olayla ilgili tutuklanan dede Hasan Yağal’la ilgili birtakım iddialar ortaya atılmıştı. Mersin Barosu iddialar üzerine bir açıklama yayınladı.

Mersin Barosu, Gülnar ilçesinde 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ın ölümüne ilişkin getirilen yayın yasağına uymayanlar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını bildirdi.

MERSİN BARO BAŞKAN YARDIMCISI ODATV’YE SORUŞTURMA DETAYLARI HAKKINDA DEMEÇ BİLE VERMİŞTİ

Muhalif yayınlarıyla dikkat çeken OdaTV, Müğüslüme’nin DNA souçlarıyla ilgili ilk yayınları yapan kuruluş olarak dikkat çekiyor. Bir çok yayın organı OdaTV’yi kaynak göstererek, DNA raporuyla ilgili ilk haberleri paylaşmıştı. Öyle ki eski Emniyet Müdürü Feramuz Erdin ve suç duyurusunda bulunacaklarını belirten Mersin Barosu’nun Başkan Yardımcısı Kazım Yüksel, OdaTV’ye soruşturma ile ilgili verdikleri bilgilerle haberlerde yer almıştı.

ŞİKAYETE KONU OLAN İDDİAYI İKTİDARA YAKIN MEDYA KAMUOYUNA AÇIKLADI!

OdaTv’nin ardından iktidara yakınlığıyla bilinen Sabah Gazetesi de DNA raporlarıyla ilgili habeler yapmıştı. Hatta Baro’nun suç duyurusunda konu olan iddiaları ülke gündemine çıkartan Sabah Gazetesi olmuştu. Yine birçok yayın organı Sabah Gazetesi’nin özel haberini yine kaynak göstererek, kamuoyuna duyurmuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle