Hoşgeldiniz  

GÜNÜN İDDİASI: CHP’Lİ ATICI GENEL BAŞKAN ADAYLIĞINA HAZIR OLDUĞUNU SÖYLEDİ, “MANİFESTOMUZ BİLE HAZIR!”

admin | 01 Ekim 2023 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

4-5 Kasım’da yapılması planlanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kurultayı’nda Özgür Özel, Örsan Öymen, Ünal Karahasan genel başkanlığa aday olacaklarını açıklamıştı. Cumhuriyet Halk Partisi’nde genel başkan adayları arasına yeni bir isim eklendi. Adaylığını açıklayan son isim CHP eski Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı oldu…

CHP’de 4-5 Kasım tarihlerinde yapılacak kurultayda genel başkanlık için adaylıklarını açıklayan Özgür Özel, Örsan Öymen, Ünal Karahasan’dan sonra Aytuğ Atıcı da adaylık için hazırlık yapıyor. Atıcı, “Ben bu partinin potansiyel genel başkan adayıyım” dedi. 

‘POTANSİYEL GENEL BAŞKAN ADAYIYIM’

24-25-26 Dönem Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Milliyet’e yaptığı açıklamada, adaylık için henüz karar vermediğini, süreci izlediğini söyledi.

Adaylık için sinyal veren Atıcı, “Her şeyimiz hazır. Bir saat içerisinde gerektiğinde açıklama yapabiliriz, ama süreci önce Türkiye sonra CHP açısından değerlendirmeye alacağız. Bir hırsla ‘illa ben genel başkan olacağım’ noktasında hiçbir zaman olmadım. İhtiyaç olması durumunda, görevin de bize biraz tebessüm etmesi durumunda kadromuz hazır. Adaylık çalışmalarımız devam ediyor. Ben bu partinin potansiyel genel başkan adayıyım” dedi.

Manifestosunun hazır olduğunu söyleyen Atıcı, “İlkelerimizi üç sayfa halinde herkesin okuyacağı, anlayacağı şekilde hazırladık” dedi. Atıcı, ekibiyle yapacağı değerlendirmenin ardından önümüzdeki günlerde aday olup olmayacağına karar verecek.

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle