Hoşgeldiniz  

GÜNÜN GOLÜ: SEÇER’İN CHP’DEN ATTIRMAK İSTEDİĞİ İSİMLER KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ!

admin | 07 Eylül 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve İl Başkanı Adil Aktay’ın “hoşlanmadığı” isimler İl Disiplin’e sevk edilerek, haklarında ihraç kararı verilmişti. Genel Merkez tarafından ihraçları veto edilen isimlerden bazıları Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüştü.

CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile ortak hareket ederek, kendilerine muhalif olduklarını düşündükleri bazı isimleri partiden attırmak için harekete geçmişti.

Halihazırda Meclis Üyesi olan Mehmet Semih Nane, Serhat Servet Döveci ile eski il başknalrından Özcan Yılmaz İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmiş, savunmaları alındıktan sonra CHP’den ihraç edilmişlerdi. Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu’na kararları temyize götüren isimler hakkında YDK kararını vermiş ve ihraç kararlarını iptal etmişti.

YDK tarafından ihraç kararları iptal edile Belediye Meclis Üyeleri Serhat Servet Dövenci ve Mehmet Semih Nane, bugün Ankara’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Görüşmeleri sırasında fotoğraf çektiren ikili, resimleri sosyal medyadan paylaştı. Nane ve Dövenci’nin bu fotoğrafları Aktay ve Seçer’e mesaj olarak paylaştıkları şekline yorumlandı.

Fotoğrafları paylaşan Dövenci’nin paylaşımın üstüne, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ‘nu Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet S. Nane ile birlikte makamında ziyaret ettik” notuyla paylaşması dikkat çekti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle