Hoşgeldiniz  

FLAŞ…FLAŞ…FLAŞ… REDDEDİLECEKTİ, SEÇER KOMİSYONA GERİ İADE ETTİRDİ!

admin | 12 Ekim 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısının 1. Oturumunda Kültür A.Ş’nin sermaye tamamlama onayı görüşüldü.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı için bir araya geldi.

Meclis’te merakla beklenen konulardan birisini de Kültür A.Ş’nin sermaye tamamlamasıyla ilgili madde oluşturdu.

4 bine yakın işçinin işinden edildiği CHP’li yönetimin en çok kıyım yaptığı yer olan Kültür A.Ş’nin Genel Kurul kararı doğrultusunda; Bağımsız Denetçi Raporunda belirtilen 53 milyon 181 bin 575 TL’lik sermayenin tamamlanması ile ilgili, Plan ve Bütçe Komisyonu ile Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Ortak Olduğu Şirketlerin Hesaplarını İnceleme Komisyonu’na müştereken havale edilen konusu görüşüldü.

Plan Bütçe Komisyonu oy birliğiyle sermaye tamamlamaya onay verdi. Yapılan görüşmelerde Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Fahrettin Kılınç, “Biz böyle bir karar aldık komisyon olarak ancak bazı çekincelerimiz var. Meclis görüşmelerinin ardından çekincelerimiz arttı. Bu nedenle biz buna onay vermiyoruz” dedi.

Cumhur ittifakının ret vereceğini açıklamasının ardından CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vhap Seçer, oylama yaptırmadı. Seçer, konunun bir kez daha komisyona havalesini istedi. Sermaye tamamlama maddesi oy birliğiyle tekrardan Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle