Hoşgeldiniz  

FLAŞ…FLAŞ…FLAŞ… MERSİN LİMANINDA 1 TON KOKAİN ELE GEÇİRİLDİ

admin | 16 Haziran 2021 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre Ekvator’dan Mersin Limanı’na gelen muz yüklü gemide yapılan aramada 1 ton kokain ele geçirildiği bildirildi.

Mersin Limanında yine muz yüklü bir gemide yüklü miktarda kokain ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü ve Gümrük Muhafaza ekiplerinin yapılan ihbar neticesindeki ortak çalışmasında Türkiye’de bugüne kadar yapılmış en büyük çaplı kokain yakalaması gerçekleşti.

Tam 1 ton kokain ele geçirildi.

BAKAN MUŞ YAKALAMAYI DUYURDU

Operasyonun ardından açıklama yapan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, “Ticaret Bakanlığımız Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından Mersin Limanı’nda 1 ton kokain yakalaması yapılmıştır. Bu yakalama, Türkiye’de bugüne kadar yapılmış en büyük çaplı kokain yakalamasıdır. Bu başarılı operasyondan ötürü Gümrük Muhafaza ekiplerimizi tebrik ediyorum” diyerek kamuoyuna duyurdu.

MERSİN VALİLİĞİ DETAYLARI PAYLAŞTI

Mersin Valiliği de operasyonun ardından açıklama yaptı. Valilik açıklamasında, “Ekvator ülkesinden Mersin Limanı’na gelen bir gemide Muz yüklü konteyner içerisinde uyuşturucu madde bulunduğu ihbarı alınması üzerine; İl Emniyet Müdürlüğü ve Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ile koordineli yapılan operasyonel çalışmada, bahse konu konteyner içerisinde (1000 paket) halinde 1 Ton Kokain maddesi ele geçirilmiş, sayım ve aramalar devam etmektedir. Tahkikat çok yönlü devam etmektedir” denildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle