Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… ERDEMLİLİ “GASTECİ” TUTUKSUZ YAGILANACAK!

admin | 27 Nisan 2020 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

FLAŞ GELİŞME… ERDEMLİLİ “GASTECİ” TUTUKSUZ YAGILANACAK!

Erdemli’de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na kumpas yapmaya çalışırken ifşa olan “Gasteci” Mahmut Dölek ve beraberindeki 3 kişi çıkarıldıkları Mahkeme’ce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında “limon”la ilgili kurgu haber yaparken ifşa olan Erdemlili “Gasteci” Mahmut Dölek ve beraberindeki Ömer Tuncel, Emre Toraman ve Ömer Sezer Emniyet’teki sorgulanmalarının tamamlanmasının ardından Adliye’ye sevk edildi.

İlk duruşmanın ardından suçlamaları reddeden Dölek ve beraberindekiler hakkında karar çıktı. Mahmut Dölek, Ömer Tuncel ve Emrah Toraman denetemli serbestlik ve yurt dışı çıkış yasağı konularak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenilirken, Ömer Sezer’in de Savcıık sorgusunun ardından serbest bırakıldığı bildirildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle