Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… CHP’DEN İSTİFA EDEN ARICAN İYİ PARTİ’YE KATILDI!

admin | 11 Şubat 2024 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Yenişehir Belediye Başkan aday adayı olan Ahmet Arıcan, partisinden istifa ederek İYİ Parti’ye katıldı. Arıcan’ın İYİ Parti’nin Yenişehir Belediye Başkan Aday Adayı olması bekleniyor.  

31 Mart 2024 yerel seçimlerine az bir süre kala İYİ Parti cephesinde flaş gelişme yaşandı. CHP’den Yenişehir Belediye Başkan Aday Adayı olan İş İnsanı Ahmet Arıcan İYİ Parti’ye katıldı.

İYİ Parti Yenişehir İlçe Teşkilatında yapılan tanışma toplantısına İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti teşkilatı üyeleri ve Ahmet Arıcan birlikte katıldılar. Arıcan’ın İYİ Parti’ye katılım töreninde konuşan Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “İYİ Parti’mize katılım sağlayan Sayın Ahmet Arıcan’ın Yenişehir İlçe Teşkilatımızdaki Tanışma Toplantısına katıldık. İlçe Başkanımız Turgut Kahraman Turgutkaya, İlçe Yöneticilerimiz ve gönüldaşlarımızla birlikte Ahmet Bey’e Hoşgeldin diyor, başarılar diliyoruz” dedi.

Arıcan’ın İYİ Parti’ye katılımının ardından açıklama yapan İYİ parti İl Başkanı Suat Şahin de “Ahmet Arıcan güzel kentimiz Yenişehir’de parti misyonumuzun temsilcisi olmak niteliklerini haiz güçlü bir isim olarak; kentimize adeta “mecbur değilsiniz” mesajını iletmek adına yol arkadaşımız olmuştur. Partimiz adına hoş geldiniz diyor; Yenişehir’i daha yaşanabilir marka bir kent yapmak mücadelemizin en güçlü ismi olarak görüyoruz. Hayırlı uğurlu olsun; Yenişehir İYİ olsun!” diye konuştu.

İYİ Parti’ye katılan Ahmet Arıcan’ın Yenişehir Belediye Başkan Adayı olması bekleniyor.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle