Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK MART’TAKİ SEÇİMLER İÇİN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

admin | 05 Haziran 2023 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akdeniz Belediyesi’nin Haziran ayı meclis oturumunda konuşan Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mart 2024’te gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde yeniden Cumhur ittifakının aday adayı olmak için müracaat edeceğini resmen duyurdu.

Akdeniz Belediye Meclisi’nin Haziran ayı 1. Oturumu Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerini değerlendirdikten sonra yaklaşan Mart 2024 yerel seçimlerinde aday adaylığını resmen açıkladı.   

Geçtiğimiz Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri hakkında konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yeniden Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı seçilmiştir. Bu seçimin kaybedeni yoktur; hepimiz kazandık, Türkiye kazandı. Sonuçların hayırlı olmasını diliyorum. Her partiden TBMM’ye giren tüm milletvekillerini tebrik ediyorum, başarılar diliyorum” dedi.  

Genel seçimlerin bittiğini vurgulayan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 9 ay sonra gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere dikkat çekerek, aday adaylığını açıkladı.

Gültak, “2024 Mart’ta yerel seçimleri gerçekleştireceğiz. Nasıl herkesin başkanıysak, yine kimseyi ne etnik ne mezhep ne de din temelinde ayrıştırmıyoruz. Mart ayı öncesinde Cumhur ittifakı adayı olmak için müracaat edeceğim. İkinci 5 yılda da tıpkı ilk 5 yılda olduğu gibi Akdeniz halkı için mücadele edeceğiz. Verdiğimiz sözleri tuttuk. Amacımız Akdeniz’de barışı, kardeşliği, sevgiyi sağlamak. Bunu da ilk dönemimizde başardık. Yine kimseyi ayrıştırmadan, oy veren, vermeyen herkesin başkanı olacağımıza söz veriyorum” diye konuştu.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

FLAŞ GELİŞME… AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK MART’TAKİ SEÇİMLER İÇİN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI! için 1 yorum

  1. Genco 1881 dedi ki:

    Sayın Gültak başkan Büyükşehire aday ol şu mersine bir hizmet gelsin bahanesiz amasız fakatsız lakinsiz

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle