Hoşgeldiniz  

FETÖ’NÜN CANINA OKUYAN BAŞSAVCI VE EMNİYET MÜDÜRÜ’NE YENİ KUMPAS!

admin | 05 Mart 2018 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de FETÖ haininin tüm yapılanmalarını çökerten Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, FETÖ’cülerin açık hedefine oturdu. Özellikle gerçekleştirdikleri son operasyonla FETÖ’nün Mersin’de belini kıran Ercan ve Şahne için yine sosyal medya üzerinden iftira operasyonlarına maruz kaldı.

15 Temmuz hain FETÖ kalkışmasının ardından Mersin’e atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, kent genelinde başarıyla gerçekleştirdikleri terör operasyonlarıyla Mersin’de özellikle FETÖ’nün belini kırdı. Son gerçekleştirilen operasyonla 90 kişi gözaltına alınmış ve Mersin’de yeniden hareketlenmeye çalışan hain FETÖ’cülerin oyununu bozmuştu.

 

Daha önce Gizli Tanık rumuzuyla twitter’da iftiralara uğrayan Başsavcı Ercan ve Emniyet Müdürü Şahne, yapılan bu algı operasyonunu da başarılı bir operasyonla çökertmişti. Gizli Tanık’ın yöneticisi Gazeteci Mustafa Göktaş, suçüstü yakalanarak cezaevine yollanmıştı.

 

FETÖ’ye Mersin’de yaşama şansı bırakmayan Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesindeki Emniyet Müdürlüğü, şimdi bu kez Pensilvanya merkezli yeni bir operasyonla daha karşı karşıya kaldı. Yeni kumpası yazan Sabah Gazetesi Yazarı Ersin Ramoğlu, “Emre Uslu… P.İ.Ç… Yani Paralel İhanet Çetesi’nin polis kökenli elemanı… Baş hain! Firari köpek! Yaşadığı ABD’den Mersin’e dil uzatıp duruyor şimdi” diyerek kumpas detaylarını açıkladı.

 

FETÖ’nün Cumhuriyet Başsavcısı Ercan ile Emniyet Müdürü Şahne’yi başörtüsü düşmanı ilan ettiğini kaydeden Ramoğlu, “Hepsi yalan… Hem de kuyruklusundan… Şerefsizin ne başörtüsü ne de taciz umurunda.Amacı polis ve yargıya baskı kurmak… Örgüt elemanlarına böyle moral verecek aklınca. ABD’de yaşayan firari FETÖ’cülerden Tarık Toros, Tuncay Opçin, Adem Yavuz Arslan gibi hainler de onu destekliyor. Ömer Faruk Gergerlioğlu da… Yalanın bini bir para. Bu alçaklara inanan bazı siyasiler yargıyı ve polisi ‘başörtüsü’ düşmanı ilan etti. Yazıklar olsun. Halbuki FETÖ’cülerin Allah bir, süt beyaz laflarından başkasına inanılmaz ki” dedi.

 

Ramoğlu yazısını şöyle sürdürdü: “FETÖ’cü P.İ.Ç.’ler gözaltındaki örgüt elemanlarının avukatlarıyla görüştürülmediğini, kadınlara cinsel tacizde bulunulduğunu, başörtülerinin de zorla çıkarıldığını iddia ediyor. Külliyen yalan! FETÖ savcısı Mustafa Ercan’ın başörtüsü hassasiyetinin zerresi bunlarda yok. Başsavcı Osmanlı torunudur… Gakkoştur, gakkoş… Muhafazakardır hem… Millidir yani… Emre Uslu gibi alçak; Fetullah Gülen gibi de sapık değildir… Yazılanlar algı içindir. FETÖ’cü mebuslarla yürütülen bir kampanya bu. Amaç operasyonları durdurmaktır! Mesele şu; Paralel İhanet Çetesi (P.İ.Ç.) FETÖ’nün Mersin’den kökünün kazınacağını anladı. Saldırının sebebi budur. Çete bu yüzden devreye girip ‘algı’ yönetimine başladı. Hain köpeklerin yargılandıkları mahkemelerde gerçekleri nasıl inkar ettiklerini dünya alem biliyor. Hemen söyleyelim. Bu dediklerinin binde biri gerçek olsa Kemal Kılıçdaroğlu kıyameti koparmıştı şimdi. Ama yok öyle bir şey… Gözaltında da kimse yok. Liseli dedikleri kızın babası FETÖ’den tutuklu. Kız içeride değil ki. Üniversiteli ve liseliler kaldıkları FETÖ evlerinden alınmış, ifadelerinden sonra da bırakılmış. İşin gerçeği bu. Ama Emre Uslu iti “28 Şubat’ta bile bu yapılmadı; Mersin’de gözaltındaki hanımların başörtüleri zorla alınıyor…” diyor. Bu da şeddeli yalanı. Başsavcı, şehri ahtapot gibi saran FETÖ’yü Mersin’den kazımaya kararlı… Öfkeleri buna. Mersin FETÖ için önemli. Atarlanmaları bundan. Örgüt yeniden toparlanmak üzereyken Başsavcının yumruğu ile yıkıldılar çünkü. Toplanan ‘himmet’ paralarına el konuldu. İmamlar gözaltına alındı. Yeni gözaltılar için düğmeye basıldı… Ulan Emre pisliği… Ulan şerefsiz…”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle