Hoşgeldiniz  

ERDEMLİ’DE VAHŞET… BİR AİLEYİ ZİYNETLERİNİ ALMAK İÇİN YOK EDEN ZANLI TUTUKLANDI!

admin | 07 Nisan 2024 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Erdemli’de anne ve oğlu evde, baba araçta yanarak ölmüş halde bulunan 3 kişilik ailenin cinayete kurban gittiği ortaya çıkması, ülke gündeminde şok yaratmıştı. Olayın faili olarak yakalanan zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Erdemli’ye bağlı İlemin Mahallesinde gerçekleşen olayın şoku sürerken, vahşetin faili zanlı çıkarıldığı Mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

İlemin Mahallesinde bir evde çıkan yangında Anne Nurgül (35) ile oğlu Emrullah Kaya (11) kısmen yanarak öldüğü belirlenmişti. Eve yaklaşık 5 kilometrelik mesafede baba Neşet Kaya’nın da araç içerisinde tamamen yanmış halde cesedi bulunmuştu.

Olayın ardından geniş bir soruşturma başlatan Erdemli Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde İl Jandarma ve Erdemli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) şüpheliyi yakaladı.

800 BİN TL’LİK ZİYNET EŞYALARINI ALMAK İÇİN KORKUNÇ CİNAYETLERİ İŞLEMİŞ!

Cinayet şüphelisinin öldürülenlerden anne Nurgül’ün alyansını bir kuyumcuya satarken yakalandığı güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Öte yandan şüphelinin cinayetleri ailenin yaklaşık 800 bin TL’lik ziynet eşyasını çalmak için gerçekleştirdiği öğrenildi.

MAHKEME ZANLIYI TUTUKLADI

Olayla ilgili soruşturma kapsamında jandarma ekipleri H.E’yi (35) gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

ERDEMLİ’DE VAHŞET… BİR AİLEYİ ZİYNETLERİNİ ALMAK İÇİN YOK EDEN ZANLI TUTUKLANDI! için 1 yorum

  1. […] ERDEMLİ’DE VAHŞET… BİR AİLEYİ ZİYNETLERİNİ ALMAK İÇİN YOK EDEN ZANLI TUTUKLANDI! […]

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle