Hoşgeldiniz  

ERDEMLİ ÇAMLIK’TA FECİ KAZA: TATİLCİ AİLE YOK OLDU… 4 ÖLÜ, 2 YARALI!

admin | 16 Eylül 2023 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Erdemli’nin Çamlık mevkiinde meydana gelen trafik kazasında Çamlık’ta tatile gelen 5 kişilik aileden 4 kişi vefat etti. Araçta kalan aile üyesinden 1 kişi ve çöp kamyonu şoförü yaralı kurtuldu.

Erdemli’de sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Erdemli Belediyesi’nin çöp kamyonu ile çarpışan çift kabin kamyonet, tatile gelen aileyi yok etti.

Erdemli Orman İşletme önünden kontrolsüz şekilde U dönüşü yapmaya çalışan kamyonete, arkadan gelen çöp kamyonu çarptı. Kazanın etkisiyle Çamlık’ta tatil yapan aileden 4 kişi kamyonetin içinde can verdi. Kamyonette bulunan 1 kişi de yaralı olarak kurtuldu.

Kamyonete çarpan çöp kamyonu sürücüsü de yaralandı. Yaralılar Erdemli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, vefat edenler de hastanenin morguna götürüldü.

BELEDİYE BAŞKANI TOLLU AÇIKLADI: “ÇAMLIK’TA TATİL YAPIYORLARDI!”

Olayın ardından bir mesaj yayınlayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da vefat edenlere rahmet diledi.

Tollu, “Bugün sabah saat 9 sularında Antalya-Mersin D-400 karayolu Çamlık mevkiinde Çamlığımızda misafir ettiğimiz 5 kişilik bir ailemizin içerisinde bulunduğu kamyonetle çöp toplama görevini ifa eden ekibimizin karıştığı kazada 4 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 2 vatandaşımız ise yaralanmıştır. Yaralılarımızın hastanede tedavi işlemleri devam etmektedir. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle