Hoşgeldiniz  

ENVER AYSEVER PROGRAMINI İZMİR İPTAL ETTİ… CHP’Lİ SEÇER YANDAŞ BESLEMEYE DEVAM MI EDECEK?

admin | 15 Mart 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Enver Aysever için astronomik rakamlarla adrese teslim ihale verdiği ortaya çıkan CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ardından Aysever’in aynı program için CHP’li Mersin Büyükşehir’le de anlaştığı ortaya çıkmıştı. Skandalın patlamasının ardından İzmir Büyükşehir, Aysever’le yapılan anlaşmayı iptal ettiğini duyurdu. Mersin’den ise hala çıt yok!

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde 2021 yılı içinde “Yaşam Boyu Eğitim Projesi” kapsamında okur-yazarlık eğitimi verme kararı almıştı. Okuryazarlık kursu kapsamında, 18 yaşın üstünde 20 kişi eğitim görmesi planlanırken, belediyenin proje için 238 bin 500 liralık ihale açtığı ve gazeteci Enver Aysever ile sözleşme imzaladığı iddiaları tartışma yaratmıştı. Öne sürülen rakamların gerçeği yansıtmadığını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, iptal talimatı verdiğini söyledi.

VAHAP SEÇER HALA SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Aysever, İzmir Büyükşehir Belediyesi için verdiği eğitimin benzerini daha sonra Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde de verdi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde düzenlenen ve “Aykırı Okuryazarlık Atölyesi” adını taşıyan eğitim de 25’er kişilik gruplardan oluşuyor. İlk kuru 29 Kasım’da tamamlanan atölye, Mayıs ayına değin sürecek.

Mersin’de ise İzmir’den farklı olarak, bu eğitim için bir ihaleye gidilip gidilmediği, ne kadar masraf yapıldığı sorularının yanıtı hala yanıt bulmadı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle