Hoşgeldiniz  

EĞİTİM YAPILAMAZ RAPORU ÇIKAN AYDINCIK ORTAOKULUNDA YIKIM BAŞLADI…

admin | 05 Aralık 2023 | Eğitim, Genel, Gündem, Son Dakika A- A+

Aydıncık Ortaokulu’nda eğitim yapılamaz raporunun çıkmasıyla yıkım kararı verilmişti. Yıkımına başlanan binanın yerine yeni ortaokul yapımı için “acil yapım kararı” da alındığı bildirildi.

6 Şubat depremlerinin ardından Mersin genlindeki okul binaları inceleme altına alınmış, ilçeler dahil çok sayıda okul için eğitim yapılamaz raporu çıkmıştı.

Aydıncık Ortaokulu da eğitim yapılamaz raporu almıştı. Olumsuz raporun ardından bu eğitim öğreti döneminde okula öğrenci alınmadı. Bu hafta itibariyle de binanın yıkım işlemlerine başlandı.

Aydıncık Milli Eğitim Müdürü Erhan Sarı ve Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan ile birlikte yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Aydıncık İlçe Başkanı Yüksel Vatan, yıkımın ardından yeni okul binasının yapımına da başlanacağını duyurdu.

MERSİN’DE “ACİL YAPILACAK 12 OKUL BİNASI” LİSTESİNE ALINDI!

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan AK Parti Aydıncık İlçe Başkanı Yüksel Vatan, “Aydıncık ortaokulu binamız yapılan incelemeler sonucu eğitim yapılamaz raporu almış ve yıkım kararı çıkmıştı. Yaptığımız çalışmalar sonucu ortaokul binamızı Mersin’de ‘Acil Yapılacak 12 Okul Binası’ arasına aldırdık. Bu hafta itibariyle ortaokul binamızın yıkımına başlanmış, yıkım işlemi tamamlandıktan sonra ivedi bir şekilde yeni binamızın da yapımına başlanacaktır. Aydıncık’ımıza hayırlı olsun” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle