Hoşgeldiniz  

DERNEK BAŞKANINDAN ŞOK İHBAR: “TARSUS’A MERSİN’DEN GELECEKLER, GAZETECİ DÖVECEKLER!

admin | 11 Nisan 2022 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarsus Gazeteci ve Yazarlar Derneği Başkanı Ata Patır, sosyal medya üzerinden aldığı şok duyumu yayınladı. Patır’ın, Mersin’den bazı kişilerin Tarsus’a gazeteci dövmeye geleceğini iddia ederek, gazetecilere dikkatli olmaları konusunda uyarması şok yarattı. Tarsus kamuoyu Patır’ın bu duyumunu Emniyet’e bildirerek, önlem almaları konusunda bilgi paylaşıp, paylaşmadığını merak etmeye başladı.

Tarsus’ta bugün sosyal medya üzerinden yapılan bir uyarı bomba etkisi yarattı. Tarsus Gazeteci ve Yazarlar Derneği Başkanı Ata Patır, sosyal medya üzerinden ortaya attığı iddia, başta gazeteciler olmak üzere kamuoyunda endişe yarattı.

Patır, “Mersin’den gelecek bazı kişilerin Tarsus’ta gazetecilere saldıracağı duyumları alınmıştır. Gazeteci arkadaşların bilgisine” diyerek paylaşım yaptı.

Tarsuslu gazeteciler Patır’ın bu bilgiye nereden ulaştığını merak ederken, Emniyet kaynaklarının bu bilgiden haberdar olup, olmadığını da tartışmaya başladı.

Bu sıralar gazete ve gazetecilere saldırılarla gündemde olan Mersin’de benzer saldırıların Tarsus’a da sıçramasından endişe edilirken, Ata Patır’ın kamuoyuna açık bu iddiasının da gazeteciler arasında endişeye ve gerginliğe neden olduğu ifade edildi.

Emniyet’ten Ata Patır’ın bu iddiasıyla ilgili açıklama beklediklerini ifade eden Tarsuslu gazeteciler, iddianın gerçekliği ihtimalinin göz önüne alınarak, gerekli koruma işlemlerinin yapılması gerektiğine dikkat çektiler.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle