Hoşgeldiniz  

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AK PARTİ MKYK’SINI TOPLADI, İLK TALİMATINI VERDİ!

admin | 26 Mart 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni MKYK üyeleri ile yaptığı ilk toplantıda, sahada daha fazla çalışma talimatı vererek, kimseye ‘Burada AK Parti yok’ dedirtmemelerini istedi. 75 kişilik yönetim kadrosuna Mersinli bir ismin konulmaması ise Mersin genelindeki partililerde hayal kırıklığı yaşatmayı sürdürüyor.

AK Parti, 7’nci olağan büyük kongresini geride bıraktı. Parti yönetimi belirlenen kongrenin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleriyle bir araya geldi.

Bir tanışma etkinliği havasında geçen ilk toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan üyelere ilk talimatlarını verdi.

“BURADA AK PARTİ YOK” DEDİRTMEYİN

Cumhurbaşkanı, kongre konuşmasında da sık sık dile getirdiği gibi 2023’ü işaret ederek üyelerin hedefe odaklanmalarını, herkesin kendi bölgesinde çok çalışarak çalınmadık kapı bırakmamalarını istedi. MKYK’da sayının 75’e çıkarıldığını hatırlatan Erdoğan, kimseden, “Burada AK Parti yok” sözünü duymak istemediğini ifade etti.

“SAHADA DAHA ÇOK ÇALIŞIN”

2023 hedeflerine ulaşmak için sahada daha fazla emek harcanması gerektiğinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, MKYK üyelerinden buna dikkat etmelerini ve sahada daha çok çalışmalarını, vatandaşlarla daha sık temas kurmalarını istedi.

MERSİN’DEN BİR İSMİN OLMAMASI KENTTEKİ PARTİLİLERİ ÜZDÜ

7. Kongre öncesinde 50 kişilik MKYK listesini 75 kişiye çıkartan AK Parti’de Mersin’den bir ismin arttırılmış listeye bile alınmaması Mersinli partililerde hayal kırıklığı yaşattı.

Sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getiren vatandaşlar Mersin’in komşu ilçeleri Antalya ve Adana’dan dörder ismin MKYK’da olmasına karşın Mersin’den tek bir ismin bile olmaması AK Parti’nin Mersin’i gözden çıkarttığı yorumlarını güçlendirdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle