Hoşgeldiniz  

ÇUKUROVA BÖLGESEL HAVALİMANI VE SİLİFKE-MERSİN ARASI ÇİLE YOLU… İŞTE ULAŞTIRMA BAKANI’NIN 2 BEKLEYEN ÖNEMLİ YATIRIMLA İLGİLİ MERAKLA BEKLENEN AÇIKLAMASI…

admin | 15 Ekim 2023 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Bir dizi ziyaret için Mersin’e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin’in yıllardır çözüm bekleyen 2 önemli sorunu hakkında konuştu.

İnceleme ve temaslarda bulunmak üzere Mersin’e gelen Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin’in en çok beklediği 2 önemli yatırım hakkında konuştu.

Yapımı yılan hikayesine dönen Çukurova Havalimanı ve çile yolu olarak nam salan Mersin-Taşucu arasında yapılması planlanan otoyolun akıbeti hakkında konuşan Bakan Uraloğlu, yatırımların son durumunu açıkladı.

ARTAN MALİYETLER NEDENİYLE ÇEŞMELİ-TAŞUCU OTOBAN PROJESİ DURDU!

Uraloğlu, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi’ndeki son duruma ilişkin olarak artan emtia fiyatları nedeniyle çalışmanın duraksadığını söyledi.

Bakan Uraloğlu, “Malum, gelişen emtia fiyatlarındaki artışlardan dolayı orada bir duraksamamız oldu. Onunla ilgili gerekli Cumhurbaşkanlığı kararını çıkarma aşamasındayız. Bugün de firmamızla yaptığımız görüşmede hızla yeniden çalışmalarımıza başlayacağız ve en kısa zamanda bunu bölgemize, Mersin’imizin hizmetine sunacağız. Yakın şekilde takip ediyoruz, bundan sonra da takip edeceğiz inşallah” diye konuştu.

HAVAALANI İÇİN YENİ TARİH GELDİ: “YEREL SEÇİM ÖNCESİ BİTİRİLECEK(MİŞ)

Mersin ziyaretinin akşam saatlerinde de Çukurova Bölgesel Havalimanı İnşaatının son durumunu yerinde inceleyen Bakan Uraloğlu, 12 yıldır devam eden inşaatın ne zaman biteceğine ilişkin net tarih vermekten kaçındı.

Bakan Uraloğlu, yerel seçim öncesinde bitirmeyi planladıklarını söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Çukurova Havalimanı Şantiyesinde yetkililerden brifing aldık ve yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Bizim Mersin’de yaptığımız işlerin en büyüğünden biri Çukurova Bölgesel Havalimanı. Yerel seçimlerden önce orayı bitireceğiz” dedi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle