Hoşgeldiniz  

MECLİS ÜYELERİNİN BÜYÜK KISMI, “NE HİZMET YAPTIK” TURUNA KATILMADI

admin | 15 Aralık 2017 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Geçtiğimiz Meclis oturumunda yönetimi eleştiren Meclis üyelerine, yapılan hizmetleri yerinde gösterme turuna meclis üyelerinin büyük çoğunluğu rağbet göstermedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı 1. Oturumunda eleştirilere cevap veren Başkan Burhanettin Kocamaz, “Daha önce sizlerle kararlaştırdığımız belediyenin yatırımları ile ilgili geziyi Erdemli’den başlatacağız. İlk gün Erdemli, Silifke ve o güzergâhtaki yerler tanıtılacak. İkinci gün Aydıncık, Bozyazı ve Anamur tanıtımı yapılacak. Pazar sabahı da Gülnar ve Mut’ta tanıtım toplantılarını gerçekleştireceğiz. Mümkün olduğu kadar bütün arkadaşlarımızın tanıtım toplantılarına katılmasını özelikle rica ediyoruz” şeklinde konuşmuştu.

 

Bugün gerçekleştirilen Aralık Ayı 2. Oturumun ardından Meclis Üyeleri turu denildiği gibi Erdemli’den başlatıldı ancak Meclis üyelerinin çoğu mazeret göstererek hizmet turuna katılmadı. Oturumun sonunda tura katılacak Meclis üesi listesine bakan Burhanettin Kocamaz da tepki göstererek, “Görüyorum ki çoğunluk meclis üyemiz bu tura katılmıyor. Keşke gerçekleştirdiğimiz hizmetleri yerinde görseydiniz” dedi.

 

Erdemli turuna MESKİ olarak kapasite artırımının 3 katına çıkarıldığı Kargıpınarı Atıksu Arıtma Tesisi’ni inceleyerek başlayan Meclis üyelerine, ilgili birim yöneticilerinin detaylı bilgiler aktardığı ve soru soran meclis üyelerine de net cevaplar verdiği önemli bir detay olarak göze çarptı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle