Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER’İN LİYAKATLİ(!) EKİBİNİN “TAMİRAT” ANLAYIŞI BU KADAR: YENİLEMEDİ; TAHTA ÇAKTI!

admin | 14 Mart 2024 | Genel A- A+

CHP’li Büyükşehir’in Özgecan Arslan Meydanındaki figürlerin ve Atatürk resminin yer aldığı yıpranmış boardların “tamiratını” görenler şok yaşadı. Yıpranan bölgeler tamir edilmedi, üzeri tahta çakılarak kapatıldı!

2019’da göreve geldiği günden bu yana skandallar ve usulsüzlüklerle gündeme gelen CHP’li Vahap Seçer yönetimindeki Büyükşehir’den değerlere yeni saygısızlık örneği, Özgecan Arslan Meydanında yapılan tamirat çalışmasında geldi.

Daha önce Özgecan Arslan Meydanındaki asırlık ağacı konser platformunun seyirciler tarafından görüşünü engellediği gerekçesiyle Daire Başkanının talimatıyla zehirlemesiyle gündeme gelen meydan, şimdi de tuhaf “tamirat”la gündemde.

Özgecan Arslan Meydanındaki figürlerin ve Atatürk resminin yer aldığı yıpranmış boardların “tamiratını” görenler şok yaşadı. Yıpranan bölgeler tamir edilmedi, üzeri tahta çakılarak kapatıldı!

Boardların halini gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizlemeyerek, Büyükşehir’e tepki gösterdi. Resimlerin tamir edilmediğini adeta söküğe yama yapılır gibi tahta çakıldığını ifade eden vatandaşlar, yapılan işlemi değerlere saygısızlık olarak tanımladı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle