Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER’DEN YÖNETİM SKANDALI: NE MECLİS NE YÖNETMELİK NE KURAL TANIYOR…

admin | 07 Temmuz 2020 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, skandal uygulamalarıyla devletin belirlediği yasalar çerçevesinde Büyükşehir belediyesini yönetmediği iddiası ayyuka çıktı. Meclisi by-pass etmeye çalışan CHP’li Seçer’in kural tanımazlığına da tepkiler büyüyor.

VARAN 1: LOGO SKANDALI

CHP’li Vahap Seçer, göreve başladığı 6. Ayda ortada henüz bir icraatı yokken, kimseye danışmadan Mersin Büyükşehir’in logosunu değiştirdi.

Kime, nasıl yaptırıldığı belli olmayan logonun maliyeti ise hala yanıt bulamadı. Kamuoyu bir tarafa Belediye Meclisinden bile bilgi saklayan CHP’li Seçer, meclis onayı almadan her yerde logoları kullanmaya başladı. Logonun maliyetini soran Meclise gayri ciddi bir biçimde 2 tantuni 1 ayran karşılığını bile verme cüretinde bulundu.  

VARAN 2: DUVAR SAATİ KARMAŞASI

Promosyon amaçlı yaptırılan Vahap Seçer’li duvar saatleri ile skandal iddialar ayyuka çıktı.

İlk olarak ne zaman, kime, ne kadar sipariş verdiği muamma olan duvar saatleri dağıtımı uzun süredir yapılıyordu. Bu yılın Mart ayında yapılan pazarlık usulü esaslı satın alma ile tek firmadan bir kalemde 240 bin TL’lik saat alımı şok yarattı. Adrese teslim satın alma olarak iddialar havada uçuşan duvar saatleri için ise hala bir açıklama yapılmadı.

VARAN 3: YAPTI, HİZMETE AÇTI, BİR AY SONRA ONAY İSTEMEK AKLINA GELDİ

Mersin Oteli-Ulu cami karşısındaki Atatürk Parkı içerisine Büyükşehir Meclisi’nden onay almadan otopark yapan CHP’li Vahap Seçer, otopark hizmete açıldıktan tam 1 ay sonra Meclis’ten onay almaya kalkması bardağı taşırdı.

Meclis’in bu otoparka onay vermemesi durumunda ne olacağı ise tam bir muamma… Meclisin Seçer’in bu zorlamasına ne diyeceği de yarınki oturumda ortaya çıkacak!

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle