Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER’DEN SALDIRI HAMLESİ: ÖNCE İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINI FİŞLETTİ SONRA DA MUHALİF SİYASİ VE GAZETECİLERİN ÜSTÜNE TROLLERİNİ SALDI!

admin | 03 Şubat 2021 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Göreve geldiği günden bu yana Mersin’i geren CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in son hamlesi kamuoyunda büyük tepki çekti. Kendisine yakın gazetecilere haber yaptırarak menfur saldırıyla ilgili “sosyal medyada geçmiş olsun mesajı” yayınlamayan ilçe belediye başkanlarını tek tek afişe ederek, “saldırıyı destekliyormuş” havası verdiren CHP’li Seçer, kendisine muhalif siyasi ve gazetecilere de sosyal medya trollerini adeta saldırmaya yolladı.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in işçiye uyguladığı işten çıkarma ve mobbingin yarattığı gerilim, uygulanan Seçer politikalarıyla zirvede kalmayı sürdürüyor.

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’li Seçer’in seçim çalışmalarını duyurduğu basın ekibinin koordinesindeki gazetenin 1. sayfasına “Belediye Başkanları bu manzarayı görmezden geldi” üst başlığıyla yaptırılan haber şok yarattı. İlçe Belediye Başkanlarının sosyal medya hesaplarının taratılarak yaptırılan bu haberde, menfur saldırıyı sosyal medyadan kınamayan ilçe belediye başkanları yayınlanarak, kamuoyunda “menfur saldırıyı destekliyorlar” havası yaratmaya çalışması büyük tepki topladı.

MHP’Lİ YILMAZ’IN MECLİS KONUŞMASI YETMEZ DEDİ, SOSYAL MEDYADA PAYLAŞMADIĞINI BİLE DUYURDU

Menfur saldırının ardından sosyal medya hesaplarından Taş Bina’ya gerçekleştirilen menfur saldırıyı sosyal medya hesaplarından CHP’li Tarsus ve Yenişehir Belediye Başkanlarını duyuran haberde, MHP’li Atsız Afşın Yılmaz için de “Mecls toplantısında kınadı, sosyal medyada kınamadı” ifadesini kullanması da haberin maksadını ortaya çıkardı.

OLAY GÜNÜ CENAZESİ OLAN CHP’Lİ TARHAN’I BİLE FİŞLEDİ!

Menfur saldırının gerçekleştiği gün ağabeyini Adana’da toprağa veren CHP’li Neşet Tarhan’ın da sosyal medya hesaplarından saldırıyı kınamadığının haberde yazılması şok yarattı.

MERSİN’DEKİ TÜM İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINI TEK TEK YAZDILAR: KİM KINADI, KİM KINAMADI!

İlçe belediye başkanlarının sosyal medya hesaplarını tek tek inceleyen gazete, saldırı için geçmiş olsun mesajı yayınlamayan belediye başkanlarını adeta “destek verdiler” havasıyla kamuoyunun önüne atmak istemesi de CHP’li Büyükşehir yönetim anlayışının gerginliği sürdürmek istediği yorumlarına yol açtı.

MUHALİF SİYASİLER VE GAZETECİLERİ DE TROLLERİN HEDEFİNE KOYDU

Saldırının ardından açıklama yapan ve Seçer’in işçileri geren tutumunu eleştiren tüm siyasi muhalifler ve gazeteciler de trollerin hedefinde oldu.

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan bazı siyasi ve muhalif basın, troller tarafından tehdit edildi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle